Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni. Unui pasager i-sa făcut rău și a necesitat îngrijiri medicale

17 sept. 2022
153 Afișari
Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni. Unui pasager i-sa făcut rău și a necesitat îngrijiri medicale
Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni. Unui pasager i-sa făcut rău și a necesitat îngrijiri medicale | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Sâmbătă dimineață, 17 septembrie 2022, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni a avut loc o aterizare de urgență.

Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni

Un avion a revenit de urgență la sol în această dimineață, deoarece un pasager aflat la bordul aeronavei a suferit un infarct în timpul zborului. Respectivul avion decolase în această dimineață din Katowice – Polonia și trebuia să ajungă în Antalya – Turcia, conformat Antena 3.

Serviciul de asistență medicală al Aeroportului Henri Coandă a intervenit în cazul pasagerului de 66 de ani de a suferit infarctul. Aceștia au reușit să îi salveze viața. Echipa Serviciului de Asistență Medicală a reușit să stabilizeze pasagerul cu afecțiuni cardiace, după aproximativ 30 minute de la aterizare.

Bărbatul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Corendon Airlines. Aceasta a aterizat de urgență pe aeroportul din București în jurul orei 07:45.

Pasagerul a fost dus la spital

După ce a fost resuscitat de către Serviciului de Asistență Medicală , bărbatul a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală. Acesta se afla în stare stabilă.

Avionul a decolat de pe Aeroportul Otopeni și și-a continuat cursa către Antalya în jurul orei 09:00.

O situație similară a avut loc cu nouă zile în urmă, când o femeie de 61 de ani a intrat în stop cardiorespirator pe parcursul zborului.

Femeia, ce se afla în stop cardiorespirator de 30 de minute, a fost resuscitată de Serviciului de Asistență Medicală. Ulterior, aceasta a fost transportat la unitatea spitalicească în stare stabilă.

Cookies