ARHIVA B365

ATENŢIONARE de călătorie pentru Grecia din cauza grevei naţionale

De asemenea, și-au mai anunțat participarea la grevă Organizația Feroviară Elenă (OSE), care va întrerupe activitatea pe o perioadă de 3 zile, începând de vineri, 6 mai, până duminică, 8 mai, inclusiv, și Organizația Sindicală a Întreprinderii de Electricitate (DEI), care va protesta 48 de ore, începând cu noaptea de sâmbătă, 7 mai, până duminică, 8 mai 2016.
Pe cale de consecinţă, şi Federația Navală Panelenă (PNO) va prelungi greva, de la 24 ore (cum se anunțase iniţial) la 4 zile, începând de astăzi, vineri, 6 mai 2016, până marți, 10 mai 2016, perioadă în care toate vapoarele vor rămâne ancorate în porturi.
Privind transportul public, autobuzele și troleibuzele din capitala Atena nu vor circula pe o durată de 48 de ore, începând de astăzi, 6 mai, până sâmbătă, 7 mai, iar duminică, 8 mai 2016, vor circula numai în intervalul orar 9:00 – 21:00; tramvaiul, metroul și trenul electric nu vor circula 48 de ore, începând de astăzi, 6 mai, până sâmbătă, 7 mai, inclusiv.
Serviciul de ambulanță va asigura asistența de urgență. Până în prezent, sindicatele controlorilor de trafic aerian şi personalului navigant nu s-au raliat protestului.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare, în cazul în care apar situaţii speciale.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button