ARHIVA B365

ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE pentru Germania, din cauza grevei asociaţiei însoţitorilor de zbor

Într-un comunicat de presă remis B365.ro, Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Federale Germania că Asociaţia însoţitorilor de zbor UFO a anunţat măsuri de grevă vineri, 6 noiembrie 2015, în intervalul orar 14.00 – 23.00, pentru zborurile de pe aeroporturile Frankfurt şi Düsseldorf.

Zborurile de la şi către München nu sunt afectate.

Cursele care sunt efectuate de companiile Lufthansa CityLine, Germanwings, Eurowings, Air Dolomiti, Austrian Airlines, Swiss şi Brussels Airlines nu sunt afectate de grevă şi se derulează de la şi către Frankfurt şi Düsseldorf, conform progamului.

Compania aeriană Lufthansa încearcă să limiteze, cât mai mult posibil, efectele grevei şi să informeze din timp pasagerii cu privire la eventuale modificări ale programului zborurilor şi se recomandă ca pasagerii companiei să verifice starea zborurilor pe site-ul www.lufthansa.com.

Din cauza grevei, vor fi anulate zboruri de aproximativ 10% din numărul total al tuturor curselor grupului Lufthansa. Din totalul de 3.000 de zboruri, sunt anulate 290 curse, dintre care 23 intercontinentale, cu destinaţia la şi de la Frankfurt şi Düsseldorf.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button