ARHIVA B365

ATENŢIONARE de călătorie în Spania: 222 de zboruri, ANULATE

Potrivit MAE, joi, vor fi anulate 116 zboruri, iar vineri alte 106 zboruri. Pentru mai multe informaţii, respectiv posibilitatea preschimbării biletelor deja rezervate, MAE recomandă contactarea directă a companiei Vueling, prin datele de contact din webpage: http://www.vueling.com/.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Madrid +34917344004, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Regatul Spaniei: +34649656032.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://madrid.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button