Atenție! Trafic restricționat în București, cu ocazia Zilei Naționale a SUA

30 iun. 2021
136 Afișari
Atenție! Trafic restricționat în București, cu ocazia Zilei Naționale a SUA

Trafic restricționat în București joi, de 1 iulie, cu ocazia Zilei Naționale a Statelor Unite ale Americii. Străzile afectate vor fi cele din zona Ambasadei Statelor Unite ale Americii

Atenție șoferi! Traficul va fi restricționat joi, 1 iulie, în București, cu ocazia sărbătorilor de Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii. Restricția de circulație va fi în vigoare preț de cinci ore și un sfert, și va viza străzile din proximitatea Ambasadei SUA, potrivit București FM

Trafic restricționat București. Ce a anunțat Brigada Rutieră

Brigada Rutieră București a făcut public astăzi un anunț privind traficul restricționat de pe 1 iulie din Capitală. Astfel, potrivit instituției, este vorba despre restricționarea totală a traficului în intervalul orar 16:15 – 21:30, măsură ce va viza Bulevardul Dr, Liviu Librescu, și străzile adiacente acestuia, în porțiunea cuprinsă între P-ța Ion Maier (mai exact, centrul giratoriului și Bulevardul Agronomiei), Strada Vasile Gheție (între Bd. Dr. Liviu Librescu și Str. Corneliu Roman), strada fără nume care mărginește cartierul de blocuri, la incidență cu Str. Corneliu Roman, strada fără nume din zona vestică a ambasadei și drumul de servitute situat între Bd. Alexandru Nasta (zona sudică a Ambasadei SUA) și strada Corneliu Roman.

Ce măsuri de precauție să ia șoferii și pietonii, potrivit autorităților

Pe perioada în care traficul este restricționat, Brigada Rutieră cere conducătorilor de autovehicule să evite zona vizată de această măsură, să circule prudent, să păstreze distanța de siguranță pentru frânare cu ceilalți participanți la trafic, să oprească și să staționeze automobilul doar în zonele special amenajate pentru acest lucru și să respecte întocmai semnalele și îndrumările polițiștilor din trafic.

Mai mult, pietonii sunt sfătuiți să circule exclusiv pe trotuare, să traverseze strada doar prin locurile special amenajate atunci când când culoarea semaforului este verde, și asta doar după ce s-au asigurat că este sigur și că viața lor nu este pusă în pericol de conducătorii de vehicule.

Cookies