ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Atenție! STB efectuează în acest weekend lucrări la sistemul de taxare. Cum să îți cumperi călătorii în aceste condiții

Societatea de Transport București (STB), a anunțat că în weekendul 29-30 mai vor fi efectuate lucrări de optimizare asupra Sistemului Automat de Taxare. Prin urmare, mai multe metode de plată nu vor fi disponibile.

Societatea de Transport București (STB) a transmis pe pagina sa de Facebook un anunț potrivit căruia în acest weekend (29-30 mai) Sistemul Automat de Taxare se va afla în lucrări de optimizare, ceea ce înseamnă că bucureștenii nu vor putea să folosească toate metodele de plată, așa cum făceau de obicei.

Ce metode de plată nu vor fi disponibile în acest weeekend

Potrivit anunțului publicat de STB, în acest weekend bucureștenii nu vor putea să plătească prin intermediul cardurilor Activ și de asemenea nu se vor putea reîncărca online cardurile de călătorie prin intermediul platformei https://online.stbsa.ro/. Mai mult, weekendul 29-30 mai nu se vor putea translata sau preschimba călătoriile.

Bucureștenii care doresc să folosească mijloacele de transport STB în acest weekend vor putea să își achite călătoriile prin metodele alternative de plată: plata prin SMS la 7458, plata prin aplicația de mobil BPay sau plata contactless prin intermediul cardului bancar, direct la validator.

Iată mai jos comunicatul întreg transmis de Societatea de Transport București:

În acest weekend vor fi efectuate lucrări de optimizare a Sistemului Automat de Taxare În perioada 29.05.2021 – 30.05.2021, ca urmare a lucrărilor de optimizare a Sistemului Automat de Taxare, următoarele funcționalități de comercializare a titlurilor de călătorie nu vor fi disponibile: – emiterea cardurilor Activ nominale; – translatarea și preschimbarea titlurilor de călătorie; – reîncărcarea online a titlurilor de călătorie, prin intermediul platformei https://online.stbsa.ro/.

În continuare, vor fi disponibile următoarele modalități alternative de plată a călătoriei: plata prin SMS, plata prin intermediul aplicației de mobil BPay și plata cu cardul bancar contactless, direct la validator. Vă mulțumim pentru înțelegere! #stbsa #informarecalatori #modalitatideplata #transportpublic


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button