ATENȚIE ȘOFERI! Trafic restricționat în zona pasajului de la Piața Sudului. RUTE OCOLITOARE

de:
15 oct. 2015
0 Afișari
ATENȚIE ȘOFERI! Trafic restricționat în zona pasajului de la Piața Sudului. RUTE OCOLITOARE

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în scopul realizării pasajului rutier de la Piaţa Sudului, se instituie restricţii de circulaţie pe Str. Niţu Vasile, anunță Brigada de Poliție Rutieră. 

Rute ocolitoare:

– Splaiul Unirii – Calea Vitan;

– Bd. Constantin Brâncoveanu – Şos. Olteniţei – Calea Şerban Vodă;

– Bd. Metalurgiei – Bd. Constantin Brâncoveanu – Şos. Olteniţei;

– Str. Turnu Măgurele – Str. Sergent Ion Iriceanu – Şos. Vitan Bârzeşti – Splaiul Unirii.

De asemenea, din cauza lucrărilor la pasajul subteran stațiile de autobuze de la Piața Sudului au fost mutate. 

 Citește și Pasajul subteran de la Piața Sudului are o întârziere de 11 luni! Doar 23% din lucrare e GATA 

In ce constă proiectul de la Piața Sudului

Pasajul subteran de la Piaţa Sudului se realizează pe direcţia Calea Văcăreşti – Str. Niţu Vasile şi va avea o lungime de 356 de metri, din care rampa spre Văcăreşti, 111 metri, iar rampa spre Niţu Vasile 85 de metri. Lungimea în subteran va fi de 85 de metri, iar înălţimea de 5 metri.

Rampa spre Niţu Vasile va fi o rampă unică având câte două benzi de circulaţie pe sens. Rampa spre Calea Văcăreşti va fi formată de fapt din două rampe independente, câte una pe fiecare sens de circulaţie, fiecare având câte două benzi.

De asemenea, vor fi realizate lucrări de modernizare a carosabilului şi trotuarelor în intersecţia dintre Calea Văcăresti, Şoseaua Olteniţei şi strada Niţu Vasile, prin asigurarea în sensul giratoriu a patru benzi de circulaţie, precum şi realizarea localelor adiacente rampelor pasajului rutier, cu câte două benzi pe sens, atât pe Calea Văcăreşti, cât şi pe strada Niţu Vasile.

Pe direcţia strada Niţu Vasile – Calea Văcăreşti, de o parte şi de alta a pasajului rutier, vor fi realizate şi pasaje pietonale. În plus, va fi construit şi un pasaj subteran pietonal care va face legătura între staţia de metrou Piaţa Sudului şi peroanele staţiei de tramvai de pe Șos. Olteniţei. Un alt pasaj pietonal subteran va fi construit la capătul dinspre str. Niţu Vasile a pasajului rutier (intersecţie str. Niţu Vasile cu str. Secuilor).

 

Cookies