Atenţie, şoferi! Se restricţionează traficul în mai multe zone din Capitală, în weekend

de:
13 iun. 2014
0 Afișari
Atenţie, şoferi! Se restricţionează traficul în mai multe zone din Capitală, în weekend

Evenimentul Parada Teatrelor pentru copii restricţionează traficul auto după cum urmează:

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de 15 iunie 2014, se va desfăşura o manifestare artistică.
Prin urmare, traficul rutier va fi restricţionat în intervalul 10:00 – 15:00 pe şos. Kiseleff între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei, şi pe str. Arh. Ion Mincu între bd. Aviatorilor şi bd. Ion Mihalache.
Rute ocolitoare:
şos. Kiseleff – bd. C-tin Prezan – Piaţa Charles de Gaulle – bd. Aviatorilor;
şos. Kiseleff – Piaţa Arcul de Triumf – bd. Mareşal Alexandru Averescu – bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.

Evenimentul Street Delivery restricţionează traficul auto după cum urmează: 

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în perioada 13 – 15 iunie 2014, se va desfăşura o manifestare culturală pe str. Pictor Arthur Verona.
Începând cu data de 13 iunie 2014, orele 00:00 până pe 15 iunie 2014, orele 24:00, se va închide traficului rutier str. Pictor Arthur Verona între str. J.L. Calderon şi bd. Gh. Magheru.

Evenimentul Bicicleşti restricţionează traficul auto după cum urmează: 

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de 14 iunie 2014, se va desfăşura o manifestare sportivă.
Prin urmare, traficul rutier va fi restricţionat în intervalul 10:00 – 18:00 pe şos. Kiseleff între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei şi pe str. Arh. Ion Mincu între bd. Aviatorilor şi bd. Ion Mihalache.
Rute ocolitoare:
şos. Kiseleff – bd. C-tin Prezan – Piaţa Charles de Gaulle – bd. Aviatorilor;
şos. Kiseleff – Piaţa Arcul de Triumf – bd. Mareşal Alexandru Averescu – bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.

 

Poliţiştii solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi ale poliţiei locale.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.

Concursul Ciclist restricţionează traficul auto după cum urmează: 

În data de 14.06.2014, în intervalul orar 09:00 – 18:00, se va desfăşura un maraton ciclist pe traseul: parcarea Clubului de Echitaţie Felix Ţopescu – aleea Privighetorilor – str. Vadul Moldovei – aleea Padina – aleile din pădurea Băneasa şi retur.

Comisia Tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti a avizat favorabil desfăşurarea evenimentului, cu restricţionarea circulaţiei, astfel:
între orele 09:00 – 18:00, se va restricţiona traficul rutier pe aleea de legătură dintre str. Padina şi Aleea Privighetorilor.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule:
* să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;
* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate;
* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

 

Cookies