Atenție, șoferi! Se circulă bară la bară pe drumurile spre mare și munte. Aglomerație pe Autostrada Soarelui

24 apr. 2021
77 afișări
Atenție, șoferi! Se circulă bară la bară pe drumurile spre mare și munte. Aglomerație pe Autostrada Soarelui

Este frumos afara și românii au decis să plece la mare și la munte, așa că drumurile s-au aglomerat. Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu prudență. Ținând cont de faptul că în mai multe zone au fost impuse restricții.

Atenție, șoferi! Se circulă bară la bară pe drumurile spre mare și munte

În sfârșit, avem o vreme de primăvară, așa că românii s-au decis să profite de temperaturile ridicate și să plece la mare sau la munte, măcar pentru o zi. Doar că aceste plecări din oraș pot fi descurajante pentru unii șoferi, din cauza drumurilor transformate în șantier. Un bun exemplu este Autostrada Soarelui. Până pe 27 mai, circulația este restricționată pentru lucrări de reabilitare. Pe drumul spre munte, chiar dacă nu se lucrează, aglomerația este la locul ei, weekend de weekend.

Potrivit informațiilor transmise de Centrul Infotrafic, sâmbătă dimineață se înregistrează valori crescute de trafic pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui, iar în unele zone s-au format coloane de mașini.

Aglomerație pe Autostrada Soarelui

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 10:00, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, valorile de trafic erau intense, iar pe tronsoanele kilometrice 11-12+500 și 28-29+500, se circula în coloană.

De asemenea și la intrarea pe autostradă din DNCB, se circulă în coloană.

Polițiștii reamintesc că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.

Cookies