Atenție, șoferi! Restricţii de circulaţie pe A1 Bucureşti – Piteşti

27 iul. 2021
137 Afișari
Atenție, șoferi! Restricţii de circulaţie pe A1 Bucureşti – Piteşti
Restricţii de circulaţie pe A1 Bucureşti – Piteşti

Sunt restricţii de circulaţie pe A1 Bucureşti – Piteşti marți, 27 iulie, până la ora 16:00, conform unui anunț al Centrului INFOTRAFIC.

Restricţii de circulaţie pe A1 Bucureşti – Piteşti. Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că astăzi, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, se efectuează lucrări care impun restricţii de trafic, până la ora 16:00, astfel:

Restricţii de circulaţie pe A1 Bucureşti – Piteşti. Recomandările polițiștilor

  • kilometri 57 – 56, pe sensul către Bucureşti, traficul este restricţionat pe prima bandă pentru efectuarea de reparaţii asfaltice;
  • kilometrul 103, pe sensul către Bucureşti, circulaţia este restricţionată pe banda a doua pentru colectarea nisipului din zona mediană.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteza adaptată la condițiile de drum, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând această intenţie.

Accident cumplit pe A1 București – Pitești

Vineri, un accident cumplit s-a produs pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. O femeie a fost decapitată după ce maşina condusă de soţul său a intrat sub un TIR.

Accidentul a avut loc la kilometrul 116 al autostrăzii A1, iar ancheta desfășurată la fața locului a aratat că şoferul unui Mercedes a intrat cu partea dreaptă a autovehiculului sub remorca unui TIR, autoturismul fiind zdrobit sub remorcă. Soţia şoferului, în vârstă de 47 de ani, a murit pe loc, rănile sale fiind extrem de grave.

Martorii povestesc că șoferul a ieşit singur din autovehicul și că a intrat în stare de șoc când  a văzut că soția sa a fost efectiv decapitată.

Aglomerație și pe A2

În această perioadă, fiind perioada concediilor, pe A2 București – Constanța se înregistrează valori ridicate de trafic.

Ținând cont de traficul intens de pe Autostrada A2 și pentru prevenirea accidentelor rutiere, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române face o serie de recomandări pentru conducătorii auto:

  • păstrați o distanță corespunzătoare în mers, care să vă permită să opriți în condiții de siguranță,
  • respectați limitele legale de viteză,
  • folosiți luminile de întâlnire,
  • nu uitați să vă asigurați și să semnalizați în momentul în care schimbați banda de circulație,
  • folosiți luminile de avarie în momentul în care vă aflați într-o coloană care oprește sau încetinește brusc,
  • acordați prioritate la ieșirea din spațiile de servicii sau benzinării,
  • nu circulați sau nu vă opriți pe banda de urgență, exceptând cazurile care se justifică,
  • în momentul în care observați, la plecare, că numărul mașinilor aflate în trafic este mare, așteptați până ce intensitatea traficului mai scade.

Autoritățile le reamintesc șoferilor că se poate trece liber pe la stația de taxare de la Fetești, atât în sensul către mare, cât și în cel opus. Dar, șoferii sunt obligați să plătească taxa de pod până a doua zi, la ora 24:00, ori la benzinării, ori printr-un mesaj text, la numărul 7577.

Cookies