Atenție, șoferi! Poliția face ravagii. Unde stau la pândă în București

de:
24 iul. 2019
0 Afișari
Atenție, șoferi! Poliția face ravagii. Unde stau la pândă în București

Acţiunea de control se desfăşoară pe Centura Bucureşti sud, în zona intersecţiei de la Jilava. Poliţia îi trage pe dreapta pe şoferii de autocamioane şi mai ales microbuze, se verifică în special documentele de călătorie, autorizaţiile şi respectarea timpilor de odihnă şi conducere, scrie romania-actualitati.ro.

Sunt controale şi pe parte tehnică, cele mai multe abateri constatate au fost unele probleme la diagrame şi depaşirea timpului maxim de condus, respectiv cele nouă ore permise prin lege.

Şoferii cu care am vorbit au spus că aceste controale sunt utile dar au cerut companiei de drumuri să construiască parcări şi pasaje pentru ca, din cauza infrastructurii deficitare şi implicit a aglomeraţiei nu pot respecta aceste perioade. 

: Stăm la cozi la Domneşti, la Berceni, la Popeşti. Este dezastru! 

: Eu vă spun asa, din propria experienţă, sunt zeci de maşini care circulă fără nicio formă legală. Eu care circul zi de zi aici, vă rog să mă credeţi că fac două curse pe zi din Clinceni până în Popeşti, două curse abia reusesc să le fac din cauza circulaţiei. Suntem la pământ, n-ai unde să opreşti să faci cele patruzeci si cinci de pauză, n-ai unde! 

Reporter: Controalele în trafic în Bucureşti şi în toată ţara se desfăşoară până duminică inclusiv.

Cookies