FOTO | Atenție, șoferi: o groapă cât o minge de fotbal a răsărit într-o intersecție din București. „Pare că se destramă tot mai mult”

26 iun. 2024
415 afișări
FOTO | Atenție, șoferi: o groapă cât o minge de fotbal a răsărit într-o intersecție din București. „Pare că se destramă tot mai mult”
Atenție, șoferi: o groapă cât o minge de fotbal a răsărit într-o intersecție din București. „Pare că se destramă tot mai mult” | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov - Facebook

Un șofer din București îi avertizează pe ceilalți participanți la trafic despre o groapă care a răsărit în mijlocul unei intersecții. Participanții la trafic trebuie să circule cu prudență, pentru a evita producerea unui accident.

O groapă cât o minge de fotbal a răsărit într-o intersecție din București

Șoferii din Capitală dau destul de des peste tot felul de obstacole în trafic. Fie că este vorba de mașini parcate pe carosabil, gropi adânci și uneori chiar și animale care se plimbă pe drum, acestea reprezintă un pericol pentru cei aflați la volan.

De data aceasta, elementul surpriză dintr-o intersecție este o groapă rotundă, situată între două guri de canal, care așteaptă victima perfectă. Cu toate că pare să fie destul de adâncă, aceasta nu este semnalizată nicicum.

Pentru a veni în ajutorul celorlalți participanți la trafic, un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a atras atenția asupra acestui crater. Iată mesajul transmis:

⚠️ Gropan nesemnalizat ⚠️

Intersecția dintre Strada Icoanei x Strada  Arthur Verona și Strada Jean Louis Calderon. Pare că se destramă tot mai mult 🙂

groapă într-o intersecție din București
a-wp-editing=”1″ /> Groapă răsărită într-o intersecție din București| Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov – Facebook

Acest tip de gropi reprezintă un pericol pentru participanții la trafic, în special într-un oraș atât de aglomerat cu este Bucureștiul. În cazul în care un șofer ia „în plin” respectiva groapă, acesta riscă să piardă controlul vehiculului și să intra în coliziune cu o altă mașină.

Te-ar mai putea interesa și:

Ce pot face bucureștenii

Conform informațiilor oferite pe site-ul Brigăzii Rutiere București, cetățenii pot face sesizări permanent pentru remedierea problemelor întâlnite în trafic. Printre acestea se numără: ambuteiaje, gropi în carosabil, semafoare defecte, formare de polei.

Ne puteți sesiza permanent, telefonic, sau la adresa de email pentru operativitate în rezolvarea problemelor urgente întâlnite în traficul bucureștean (ambuteiaje, gropi în carosabil, semafoare defecte, formare de polei, etc.).

Sesizările pot fi făcute la:

De asemenea, bucureștenii pot să ofere sugestii, să adreseze întrebări sau să facă recomandări pentru îmbunătățirea activității Brigăzii Rutiere.

Cookies