Atenție, șoferi! O femeie umblă periculos prin fața mașinilor, pe Calea Griviței din Sectorul 1. „E la stația de metrou 1 Mai”

29 mai 2024
8229 afișări
Atenție, șoferi! O femeie umblă periculos prin fața mașinilor, pe Calea Griviței din Sectorul 1. „E la stația de metrou 1 Mai”
Atenție, șoferi! O femeie umblă periculos prin fața mașinilor, pe Calea Griviței din Sectorul 1. „E la stația de metrou 1 Mai” | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov/ F.P. - Facebook

Șoferii sunt avertizați că trebuie să a aibă grijă atunci când circulă pe Calea Griviței, deoarece o femeie se aruncă în fața mașinilor. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de un alt participant la trafic.

 O femeie se aruncă în fața mașinilor pe Calea Griviței

Miercuri, 29 mai 2024, în jurul orei 13:40, un șofer le-a transmis participanților la trafic că trebuie să conducă prudent și să fie cu ochii în partu dacă trec pe Calea Griviței din Sectorul 1 al Capitalei. Mai precis, membrul comunității „Info Trafic București și Ilfov” le-a transmis conducătorilor auto că, în apropiere de stația de metrou „1 Mai”, o femeie se aruncă pe partea carosabilă, în fața mașinilor.

Iată mesajul și imaginile postate pe rețelele de socializare:

Atenție pe Calea Griviței, la stația de metrou „1 Mai”. O femeie se aruncă în fața mașinilor.

Femeia care se aruncă în fața mașinilor
Femeia care se aruncă în fața mașinilor | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov/ F.P. – Facebook

Având în vedere acest anunț, șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă, astfel încât să poată evita producerea unui accident, în caz de nevoie.

În luna octombrie a anului trecut, un alt șofer din București a povestit cum a evitat în ultimul moment o femeie care stătea în genunchi pe banda I, la umbra unui copac. După incident, bărbat a oprit mașina și a întrebat-o pe aceasta care este motivul pentru care a ales să stea pe carosabil.

Aceasta a explicat că gestul a fost făcut deoarece nu-i da nimeni de mâncare. Cel care a fost aproape să o lovească pe respectiva femeie a declarat atunci că este vorba despre o persoană cu probleme psihice.

Întreaga peripeție a respectivului șofer poate fi citită în articolul:

Incidentul acesta s-a petrecut în data de 31 octombrie 2023, tot pe Calea Griviței. Există posibilitatea să fie vorba despre aceeași persoană, însă nu există o certitudine în acest sens.

Cookies