ARHIVA B365

Atenţie, şoferi! Marţi se restricţionează circulaţia pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marţi, 25 februarie 2014, în intervalul orar 8:00 – 18:30, calea unidirecţională Bucureşti – Ploieşti a autostrăzii A3 va fi închisă temporar circulaţiei publice pentru perioade de maximum 30 de minute, pe tronsonul Ştefăneşti – Snagov (respectiv, între kilometrii 17 şi 30), în vederea filmării unor secvenţe pentru un lungmetraj, informează jurnalul.ro.

În acest context, conducătorii auto care intenţionează să circule pe segmentul de autostradă ce va fi restricţionat sunt îndrumaţi să opteze pentru a se deplasa pe DN 1 Bucureşti – Ploieşti . Această recomandare este adresată cu insistenţă conducătorilor vehiculelor destinate transportului public de mărfuri (ansamblurile de vehicule).

„Le recomandăm conducătorilor autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, să utilizeze ca rută ocolitoare DN 1A București – Buftea – Ploiești. Totodată, îi sfătuim pe conducătorii autovehiculelor cu masa totală maxim autorizată mai mică de 7,5 tone, să circule pe DN 1 București – Otopeni – Ploiești”, mai anunţă reprezentanţii CNADNR, citaţi de curierulnational.ro.

Potrivit Mediafax, circulaţia se restricţionează pe acest tronson pentru filmarea unor secvente din productia „The Dying of the Light”, in care joaca Nicolas Cage.

In luna februarie, Nicolas Cage a revenit in Romania pentru a lucra la filmul „The Dying of the Light”, in regia lui Paul Schrader, care spune povestea unui agent CIA ce incepe sa isi piarda vederea in timpul ultimei sale misiuni. Filmarile pentru aceasta productie au loc in Bucuresti si la studiourile Castel Film, conform imdb.com.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button