Atenție! Se vinde Restaurantul Shorley, locul unde fugeai să mănânci ciorbă de burtă și papanași după o noapte în club

02 iul. 2022
45683 Afișari
Atenție! Se vinde Restaurantul Shorley, locul unde fugeai să mănânci ciorbă de burtă și papanași după o noapte în club
Sursa foto: Remax

Restaurantul Shorley, un clasic al Bucureștiului și al cartierului Grozăvești a fost pus la vânzare. Vestitul restaurant de cartier, care a atras studenți, oameni din cartier dar și persoane publice de-a lungul anilor își caută în prezent un nou proprietar, după ce Ion Șorlei, cel care a deschis restaurantul și care i-a împrumutat numele, l-a postat pe site-urile de imobiliare.

Sunt șanse mici ca un student din Regie să nu fi venit măcar la un țap de bere la Shorley, sau poate la o ciorbă de burtă după o noapte lungă la discotecă. Restaurantul Shorley a devenit de-a lungul anilor un adevărat simbol al cartierului Grozăvești, fiind frecventat în ultimele două decenii atât de locuitori din zonă, cât și de persoane publice.

Se vinde Restaurantul Shorley. „Acolo am descoperit eu ciorba de burtă”, spune Maria Coman

Amintiri din studenție cu Restaurantul Shorley are și prietena noastră Maria Coman, care ne-a spus că acolo a „descoperit ciorba de burtă și creierul măcelăresc” și că cea mai bună ciorbă era „Ciorba de burtă la 5 dimineața după discotecă în drum spre gară să plecăm la mare”. Shorley are locul lui în universul studentului din Regie, pe lângă refugiul pe care îl oferă tinerilor.

Patronul, Ion Șorlei, a fost locatar în tinerețea sa în căminele studențești din Regie, unde devenise vestit că vindea sandwichuri. Faptul că se mișca foarte repede, era mereu plin de energie și avea spirit antreprenorial l-a dus în cele din urmă să își deschidă propriul restaurant. Se spune că dacă un coleg de cămin făcea foamea la ora trei dimineața și îi bătea la ușă să-i ceară doua sandwichuri, Șorlei se scula, le făcea și i le dădea zâmbind, totul în schimbul unei sume modice.

„Vand restaurant SHORLEY situat in Bucuresti sector 6 strada Economu Cezarescu 50 cu o suprafata desfasurata de 2418 mp, pe trei nivele, respactiv subsol,parter si etaj. Restaurantul este complet utilat ,detine 2 saloane evenimente si 5 saloane de servire. TERENUL pe care este situat are 875mp.Pretabil, de asemenea, clinica,spatiu de birouri,spatiu depozitare.”, se arată în anunțul publicat pe platforma Storia.

 

Cookies