Atenție! Se deschide un nou centru de vaccinare într-un mare centru comercial din Sectorul 3 al Capitalei. Unde se află acesta

01 iun. 2021
486 afișări
Atenție! Se deschide un nou centru de vaccinare într-un mare centru comercial din Sectorul 3 al Capitalei. Unde se află acesta

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat marți deschiderea unui nou centru de vaccinare într-unul dintre cele mai mari centre comerciale din Sectorul 3 din București. De asemenea, acesta a subliniat faptul că toți cetățenii se pot prezenta la vaccinare fără nicio programare.

Un nou centru de vaccinare este disponbil de astăzi în București. Anunțul a fost făcut de Prefectul Capitalei, Alin Stoica, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook. Acest centru se află în Sectorul 3 al Capitalei, în cadrul complexului comercial Park Lake, situat în apropierea parcului IOR.

Alin Stoica l-a lăudat pe această cale și pe viceprimarul Lucian Jude, despre care spune că a realizat o organizare excelentă. Mai mult, Prefectul Capitalei a precizat faptul că toți cei care doresc să se vaccineze pot veni la orice centru de vaccinare fără programare în prealabil, e nevoie ca aceștia să aibă asupra lor doar actul de identitate. În încheierea postării cu pricina, Stoica a precizat și care este lista celor mai noi centre de vaccinare de tip drive-thru, deschise în parcările mai multor centre comerciale din București.

„Cel mai nou centru de vaccinare este deschis în Sectorul 3, în centrul comercial Park Lake.

Sectorul 3 aduce vaccinarea aproape de bucureșteni.
Felicitări viceprimarului Lucian Judele pentru organizarea excelentă.
Toți doritorii se pot prezenta la vaccinare, în toate centrele, fără nicio programare.

Cele mai noi centre deschise, accesibile în parcările centrelor comerciale sunt:
– Piața Constituției
– Metro Militari (Iuliu Maniu 500)
– Plaza Romania (bd Timișoara nr 26)
– Metro Băneasa (Sos. București-Ploiești 44D)
– Cora Pantelimon (Șos. Vergului 20)
– Metro Berceni (bd Metalurgiei Nr. 130 A)
– Târgul de Legume și Flori Pucheni (capăt str. Pucheni, sector 5)

Dacă cineva dorește să dea un ”share” de ajutor pentru a promova centrele drive through, îi mulțumesc anticipat.”, a scris Alin Stoica pe pagina sa de Facebook.

 

Cookies