Atenție, s-au stricat ușile! STB cumpără la licitație publică uși si componente de uși pentru tramvaiele Bucur LF și V3A-93. Care sunt criteriile de participare

05 oct. 2022
860 Afișari
Atenție, s-au stricat ușile! STB cumpără la licitație publică uși si componente de uși pentru tramvaiele Bucur LF și V3A-93. Care sunt criteriile de participare
Atenție, s-au stricat ușile! STB cumpără la licitație publică uși si componente de uși pentru tramvaiele Bucur LF și V3A-93. Care sunt criteriile de participare / Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Societatea de Transport București (STB SA) a inițiat o licitație publică deoarece are nevoie de uși și componente de uși pentru unele dintre tramvaiele din parcul propriu al companiei.

STB cumpără la licitație publică uși si componente de uși pentru tramvaiele Bucur LF și V3A-93

Societate de Transport București a postat miercuri, 5 octombrie 2022, în sistemul electronic de achiziții publice o licitație al cărui obiect este „Uși si componente de uși pentru tv Bucur LF și V3A-93”, transmite Clubferoviar.ro.

Conform anunțului de licitație procedura de achiziție a ușilor este împărțită în două loturi. Iată care sunt acestea:

  • Componente uși pentru tramvaiele V3A – 93,
  • Unitate de control ușa PMC 20-24R (A1) și dioda (D1,D2,D3) Tramvai Bucur LF.

Valoarea totală ce estimată pentru cele două contracte este de 861.486,19 lei (echivalentul a 174.086,85 euro).

Companiile interesate de depunerea ofertelor pentru această licitație publică au ca termen limită data de 10 noiembrie 2022. Oferta depusă în acest termen trebuie să fie valabilă până în data de 10 februarie 2023.

Care sunt criteriile trebuie să îndeplinească ofertanții

Exista si anumite criterii pe care STB le cere celor ce doresc să participe la această licitație. Astfel că, pentru a putea obține unul dintre contracte este necesar ca media cifrei de afaceri anale a ofertantului, pe ultimii trei ani, să fie de minim:

  • 88.832 euro – lotul 1,
  • 2.900 euro – lotul 2.

Pe lângă asta, STB solicită ca ofertantul să pună la dispoziție un număr de contracte cu livrări de produse similare cu cele cerute de compania de transport. Contractele trebuie să fie din ultimii trei ani, iar valoare lor minimă trebuie să fie de:

  • 169.225,68 euro – lotul 1,
  • 4.861,17 euro – lotul 2.

Pentru a putea depune ofertele, companiile interesate trebuie să facă dovada implementării unui sistem de management al calității, care să fie în conformitate cu SR EN ISO 9001, sau echivalent.

Cookies