ȘTIRI

Atenție, restricţii de circulaţie pe DN1 până la finalul anului

CNAIR anunță restricţii de circulaţie pe DN1 până la finalul anului. Restricţiile vor fi în vigoare în perioada 5 mai – 15 decembrie.

Restricţii de circulaţie pe DN1. Decizia a fost luată în urma discuţiilor dintre CNAIR, Poliţia Rutieră, autorităţile publice locale şi asociaţiile profesionale în domeniul transporturilor rutiere.

 

„Informăm conducătorii auto că, începând din data de 05.05.2021, se vor institui restricţii de tonaj din cauza lucrărilor de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, situat pe DN1, km 135+332, în judeţul Prahova. Restricţiile de circulaţie ce vor fi instituite în data de 05.05.2021 se vor aplica vehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, cu excepţia celor destinate exclusiv transportului de persoane”, au anunţat reprezentanţii CNAIR.

Restricţii de circulaţie pe DN1. Trafic deviat pe DN1A

Circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone între Ploieşti şi Braşov va fi deviată pe DN1A, pe ambele sensuri, pe traseul: DN1 – DN1A Centura Ploieşti – DN1A –   Intersecţia DN1A cu DN1 Săcele.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button