Atenţie: Pe DN1 se circulă cu 20 km/h, pe Valea Prahovei

de:
22 iul. 2011
0 Afișari
Atenţie: Pe DN1 se circulă cu 20 km/h, pe Valea Prahovei

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, vineri după-amiază, pe DN1, pe Valea Prahovei, atât pe sensul de urcare, cât şi pe cel de coborâre dinspre munte, coloanele de maşini circulând cu o viteză medie de 20 de kilometri la oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Circulaţia pe DN1 între Cormarnic şi Sinaia se desfăşoară cu dificultate, vineri după-amiază, coloana de maşini care circulă bară la bară întinzându-se pe câţiva kilometri.

DN1 este aglomerat întrucât sute de turişti se îndreaptă spre staţiunile dinspre Valea Prahovei.

Totodată, şi pe sensul de coborâre dinspre Braşov spre Bucureşti se circulă în coloană, traficul fiind dificil în dreptul staţiunii prahovene Buşteni întrucât autovehiculele sunt obligate să oprească la numeroasele treceri de pietoni din oraş.

În acest week-end, la Sinaia circulaţia este restricţionată pe mai multe străzi din staţiune întrucât aici se desfăşoară două etape ale Campionatului Naţional de viteză în coastă. La cursă şi-au anunţat participarea fostul premierul Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele PSD, Victor Ponta, şi primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, alături de alţi peste 70 de piloţi.

Cookies