ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Atenție la polei! Sute de utilaje împrăştie materiale antiderapante pe arterele din Bucureşti

Atenție, șoferi! Din cauza lapoviței de noaptea trecută și a temperaturilor scăzute pe arterele din Capitală și-a făcut apariția poleiul. Participanții la trafic sunt rugați să meargă cu atenție. Sute de utilaje au împrăștiat azi-noapte material antiderapant.

Având în vedere prognoza transmisă de ANMH, care anunţa pentru Bucureşti precipitaţii mixte şi posibilitatea formării poleiului, Primăria Capitalei informează că pe parcursul nopţii s-au continuat acţiunile de combatere polei în toate sectoarele Bucureştiului.

Sute de utilaje cu materiale antiderapante

Potrivit raportărilor operatorilor de deszăpezire, se va acţiona cu un număr total de 262 utilaje multifuncţionale, care vor împrăştia materiale antiderapante pentru combaterea poleiului.

Se va acţiona cu prioritate în rampe, pante şi poduri, pe arterele principale cu trafic STB şi obiective sociale, pe arterele de legătură între arterele principale şi cele secundare, precum şi zonele unde se constată că există posibilitatea de formare a poleiului, astfel încât circulaţia rutieră să se desfăşoare în condiţii optime.

De asemenea, pe timpul nopţii vor acţiona şi 355 operatori curăţenie căi publice care vor împrăştia materiale antiderapante pe refugii, în staţii şi pe trotuare.

Reamintim că Municipalitatea a pus la dispoziţia cetăţenilor Tel verde 0.800.800.868 unde aceştia pot sesiza eventualele probleme apărute din cauza vremii. Totodată, bucureştenii sunt rugaţi să semnaleze la numărul de telefon 021/9524 prezenţa pe stradă sau în spaţiile comune ale blocurilor a persoanelor fără adăpost, pentru că acestea să fie preluate de Poliţia Locală şi transportate la centrele sociale ale Capitalei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button