Atenţie la cumpărături! Un tâlhar atacă tinerele pe stradă, pe Calea Moşilor

de:
22 feb. 2012
0 Afișari
Atenţie la cumpărături! Un tâlhar atacă tinerele pe stradă, pe Calea Moşilor

Marţi după-amiază, în jurul orei 16.00, poliţişti din cadrul Secţiei 8 – Biroul Investigaţii Criminale, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, l-au prins pe hoţ. Acesta este un bucureştean, vârstă de 34 de ani.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul este autorul a cel puţin trei infracţiuni de tâlhărie comise pe strada Calea Moşilor din Sectorul 2 al Capitalei, victimele fiind femei tinere.

Astfel, cu puţin timp înainte de Revelion, pe data de 30.12.2011, I. M. de 21 de ani, din Bucureşti, a sesizat faptul că în timp ce vroia să intre într-un centru de cosmetică, situat pe Calea Moşilor, bărbatul i-a smuls din mână portofelul, în care avea acte de identitate şi suma de 50 lei, după care a fugit.

La începutul acestui an, pe data de 02.01.2012, E. C. de 23 de ani, din judeţul Argeş, a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Calea Moşilor, după ce a ieşit dintr-o casă de schimb valutar, hoţul i-a smuls din mână portofelul, în care se aflau documente personale şi suma de 2.000 de lei, fugind pe str. Cenuşăresei.

Câteva zile mai târziu, pe 14.01.2012, P. E. de 36 de ani, din Bucureşti, a sesizat faptul că în timp ce se deplasa pe Calea Moşilor, în dreptul unui imobil, i-a smuls din mână un portofel ce conţinea două carduri, acte personale şi suma de 300 lei, după care a fugit în direcţia str. Titu Maiorescu.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 6.650 lei, a fost recuperat în proporţie de 10%.

Cercetările sunt continuate de Secţia 8 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, cu P.M. în stare de reţinere.

Cookies