Atenție la container! E imens și a fost lăsat în drum, pe Strada Spiniș din București

09 iun. 2024
391 afișări
Atenție la container! E imens și a fost lăsat în drum, pe Strada Spiniș din București
Atenție la container! E imens și a fost lăsat în drum, pe Strada Spiniș din București | Info Trafic București și Ilfov/Facebook

Aveți grijă la…container! Acesta a fost uitat pe carosabil, fiind principalul obstacol de azi de pe o stradă din Sectorul 2 din București.

Atenție la container

Bucureștiul este un oraș plin de viață și de surprize (fie ele plăcute sau nu). Pe străzile orașului apar, în fiecare zi, diferite obstacole care complică drumul bucureștenilor. Din nefericire, se mai întâmplă ca aceste obstacole să reprezinte reale pericole pentru locuitorii orașului.

Recent, pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” a apărut o postare care anunță existența unui obstacol care nu face cinste aspectului orașului București. Un membru al acestui grup a publicat o poză cu un container care se face uitat într-un colț de București.

Acest container s-ar afla chiar pe carosabil, pe Strada Spiniș din Capitală. Aceasta se află în sudul Bucureștiului, pe lângă Șoseaua Giurgiului, mai exact prin Sectorul 4.

Aveți grjă pe Strada Spiniș 5… container lăsat pe carosbil, a scris autorul postării

Și această postare, ca celelalte de pe grupul „Info Trafic București și Ilfov”, a fost făcută cu gândul de a atenționa bucureștenii care au drum pe acolo.

O dubă lăsată de izbeliște

Vineri seara, pe 7 iunie, un bucureștean a făcut plângere la Poliția Rutieră București. Motivul? O autoutilitară avariată a fost așezată în drum. După spusele bărbatului, duba ar fi fost lăsată acolo de angajații unui service auto din zonă.

Autoutiltara avariată s-ar afla pe Strada Jean Athanasiu din Sectorul 2 al Capitalei. Bucureșteanul declară că abia a reușit să se strecoare cu mașina pe lângă aceasta.

Chiar și azi, la două zile după plângerea la Poliție a bucureșteanului, nu a fost dat niciun răspuns.

  • Vezi tot aricolul AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies