ȘTIRI

Atenție la cerșetorii din Centrul Vechi! Cum fura unul dintre ei telefoane din restaurante

Urmare a cercetărilor efectuate în mai multe dosare, privind comiterea infracţiunii de furt din restaurantele aflate pe raza Sectorului 3, poliţiştii bucureşteni au identificat, prins şi condus la sediul Secţiei 10 Poliţie, un tânăr bănuit de comiterea mai multor astfel de fapte, informeaza un comunicat de presa remis B365.ro.

Acesta apela la mila celor aflaţi în local şi punea peste telefoanele mobile care se aflau pe mese o coală de hârtie, pe care era scris un mesaj de ajutor. Odată captată atenţia potenţialelor victime, tânărul încerca să sustragă telefoanele mobile, luând cu hârtia şi bunul aflat sub aceasta.

Din investigaţiile judiciariştilor bucureşteni, a reieşit faptul că, în perioada 2 – 29 martie 2014, tânărul ar fi reuşit să sustragă cinci telefoane mobile.

Din datele deţinute de către poliţiştii Capitalei, acesta ar fi comis mai multe astfel de fapte pe toată raza municipiului Bucureşti.

Cercetările sunt continuate de către judiciariştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi furt calificat, cu cel în cauză în stare de arest preventiv, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button