„Atenție la anvelope, bucureșteni!” Țeava care iese din asfalt pe șoseaua Pipera din București

15 apr. 2023
2697 Afișari
Sursa foto: Facebook „Info Trafic Rutier - Bucuresti si Ilfov / Accidente / Filmari / Radare”

Pe șoseaua Pipera, la mică distanță de stația de metrou Aurel Vlaicu, se află o trecere de pietoni care a devenit un adevărat pericol pentru șoferi: din asfalt ies două țevi de metal care pot să taie cauciucurile vehiculelor care circulă prin zonă.

Pe lângă traficul infernal care se produce în zonă, șoferii care circulă în nordul Capitalei pot da și de alte probleme pe drum, unele mai neprevăzute decât altele. Un bucureștean a postat pe grupul de Facebook „Info Trafic Rutier – Bucuresti si Ilfov / Accidente / Filmari / Radare” imagini cu două țevi ce ies din asfalt pe șoseaua Pipera, în dreptul numărului 4 de pe această arteră.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

„Atenție la anvelope, bucureșteni!” Țeava care iese din asfalt pe șoseaua Pipera din București

În imagini se poate observa cum două capete de țevi ies din asfalt pe trecerea de pietoni din zonă și pun în pericol atât anvelopele mașinilor care circulă prin această zonă, cât și pietonii care pot călca de asemenea pe ele sau se pot împiedica de aceste țevi. Totuși, o singură țeavă este mai ascuțită și reprezintă un pericol mai acut.

Desigur, la postările de acest fel este imposibil să nu apară comentariile amuzante. Un bărbat a spus că țeava care iese din asfalt e „ok, aveți grijă la viteză, pe acolo iese periscopul submarinului din dotarea Poliției Rutiere! 😉”.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

CITEȘTE ȘI

Ce poți să faci în București dacă rămâi în oraș de Paște

Bucureștiul e „tigrul” țării – Capitala este de patru ori mai bogată decât media națională, potrivit ultimului studiu Fitch Ratings

Cornel Dinu, internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Fostul antrenor a fost operat de urgență

Cookies