Atenţie în trafic:Aglomerat pe marile artere şi semafoare defecte în unele intersecţii din Bucureşti

de:
17 sept. 2012
0 Afișari
Atenţie în trafic:Aglomerat pe marile artere şi semafoare defecte în unele intersecţii din Bucureşti

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Bucureşti, Ioana Stancu, valorile de trafic au crescut considerabil atât în zona centrală, cât şi pe marile bulevarde. Astfel, cele mai aglomerate artere sunt Ştefan cel Mare, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, Dorobanţi, Calea Văcăreşti şi Şoseaua Colentina. 

Este de aşteptat ca traficul auto să fie la fel de aglomerat şi în jurul orelor 12-13 când ar urma să se încheie festivităţile de deschidere a joului an şcolar, dar şi după-amiază la 17-18 când părinţii se întorc acasă de la serviciu. 

În aceste condiţii, poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto  să nu depăşească coloana de autovehicule oprite la semafor, să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfăşurarea normală a traficului rutier, să păstreze liber centrul intersecţiei, să nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport public, să nu circule la culoarea roşie a semaforului electric şi să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de autovehiculul care îl precedă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, în situaţia în care acesta încetineşte brusc. 

Potrivit poliţiştilor, luni dimineaţă, 17 septembrie 2012, semafoarele din două intersecţii din Bucureşti nu funcţionau, respectiv la intersecţia dintre bd. Bucureştii Noi – str. Gloriei şi bd. Basarabia – bd. 1 Decembrie 1918.

În ultimele 24 de ore, în Capitală au avut loc cinci accidente rutiere în urma cărora nouă persoane au fost rănite uşor.

Cookies