Atenţie în taxi! Doi taximetrişti şantajişti prinşi în flagrant, în Bucureşti

de:
04 aug. 2011
0 Afișari
Atenţie în taxi! Doi taximetrişti şantajişti prinşi în flagrant, în Bucureşti

Femeia de 30 de ani venise din Iaşi, miercuri dimineaţă, cu trenul. Ajunsă în Gara de Nord, femeia a luat un taxi pentru a se deplasa în cartierul Militari. La destinaţie şi-a dat seama că uitase geanta cu telefoanele mobile, banii, cardurile şi actele, în maşină.

Femeia a sunat pe unul din propriile numere de mobil, iar, spre surprinderea ei, i-a răspuns un bărbat care i-a cerut 500 de lei ca să îşi recupereze actele. Bărbatul a ameninţat-o că dacă va suna la poliţie, va avea de suferit fizic. Femeia a acceptat să se întâlnească cu şantajistul pe şoseaua Giurgiului, dar a anunţat şi poliţia.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale s-au deplasat împreună cu partea vătămată la locul de întâlnire, unde i-au prins în flagrant pe I. Răzvan de 42 de ani şi N. Daniel de 37 de ani, ambii din Bucuresti, şoferi de taxi, care, în schimbul sumei de 500 de lei, predaseră bunurile părţii vătămate.  Prejudiciul, în valoare de aprox. 1.000 de lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate.” – arat[ un comunicat al poliţiei remis B365.ro.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 21, cu cei doi în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, faţă de I. Răzvan şi complicitate la infracţiunea de şantaj, faţă de N. Daniel.

Citeşte şi 5 trucuri pentru a evita ţepele taximetriştilor.

Cookies