SMART CITY

Atenţie! Curg amenzile pentru ţurţuri şi gheaţă în faţa blocului

„Reamintesc proprietarilor care nu se vor conforma, că sunt direct răspunzători în cazul în care, Doamne fereşte, au loc accidente. Inspectorii Primăriei Sectorului 4 sunt prezenţi permanent în teren, pentru a verifica dacă cei atenţionaţi respectă obligaţiile ce le revin în acest sens, cât şi pentru identificarea eventualelor abateri de la prevederile legale”, a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone.

Conform sursei citate, controalele Direcţiei Inspecţie şi Control din cadrul Poliţiei Locale Sector 4 vor continua şi în perioada următoare pentru a verifica dacă agenţii economici şi asociaţiile de proprietari se achită de obligaţia de a degaja căile de acces, îndepărtând zăpada şi gheaţa din faţa imobilelor.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, asociaţiile de proprietari şi firmele sunt obligate să cureţe zăpada şi gheaţa de pe trotuarele, rigolele şi parcările de reşedinţă din faţa imobilelor pe care le deţin sau administrează, în maxim 24 de ore de la încetarea ninsorii.

În contextul menţinerii temperaturilor extrem de scăzute, administraţia locală a anunţat că va continua acţiunile de identificare a persoanelor fără adăpost. Bucureştenii care au cunoştinţă despre prezenţa în anumite zone a unor persoane care locuiesc pe stradă pot semnala Poliţia Locală Sector 4 apelând 021/460.14.77 sau 021/460.14.71/72.

De asemenea, vârstnicii singuri, nedeplasabili, izolaţi în locuinţe pe fondul vremii nefavorabile, cât şi persoanele care se confruntă cu situaţii deosebite, pot apela 037.275.63.13 şi 037.275.63.14, pentru a primi sprijinul specialiştilor echipei mobile de intervenţie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button