ARHIVA B365

Atenţie cui daţi bani. Prin oraş circulă un angajat fals al RADET

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, pe data de 13 septembrie 2011, în jurul orei 16:05, poliţiştii au observat un individ îmbrăcat cu o salopetă ce avea inscripţionată pe piept sigla societăţii, care a luat legătura cu administratoarea unui bloc din str. George Vâlsan, Sectorul 6.

Cei doi s-au deplasat în lateralul blocului unde se află un cămin cu contoarul de înregistrare a consumului de apă. Individul a deschis un capac cu o cheie reglabilă, după care a intrat în cămin, unde a stat câteva minute. La ieşire, acesta i-a comunicat administratorei că trebuie să-i achite suma de 1.736 de lei, contravaloarea consumului de apă, spunându-i că pentru aceşti bani îi poate lăsa o factură în alb pe care administratoarea să o completeze ulterior, întrucât el nu ştie să scrie.

Acesta i-a mai transmis că o poate ajuta printr-o intervenţie asupra contoarului, pentru a diminua consumul de apa înregistrat. Administratoarea i-a înmânat celui în cauză suma de 200 de lei, spunându-i să o aştepte să-i aducă şi restul de bani, moment în care individul a fost imobilizat de poliţişti.

Cel în cauză a fost identificat ca fiind M. Viorel de de 38 de ani, din Bucureşti, asupra sa fiind găsită suma de 200 de lei pe care a primit-o de la administratoare, iar într-o geantă pe care o purta pe umăr, un dosar cu adrese, nume şi numerele de telefon ale unor administratori, şefi de scări de bloc şi a preşedinţilor mai multor asociaţii de proprietari, un facturier, o cheie reglabilă, două sigilii, şapte plumbi folosiţi la sigilări şi două dispozitive electronice.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 20, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cu cel în cauză în stare de reţinere, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button