Atenţie când vă întoarceţi spre Bucureşti: Poliţia scoate, azi, la stradă toate radarele din dotare

de:
18 aug. 2013
0 Afișari
Atenţie când vă întoarceţi spre Bucureşti: Poliţia scoate, azi, la stradă toate radarele din dotare

Toate aparatele radar din dotarea Poliţiei vor fi scoase pe străzi, duminică, în ultima zi a minivacanţei de Sfânta Maria. Astfel, 450 de aparate radar vor fi instalate, traficul fiind de asemenea supravegheat şi din aer cu două elicoptere. 

În plus, şoferii vor fi supravegheaţi de poliţişti şi de poliţişti sub acoperire. 

„Este vorba de acea acţiune de a depista şi sancţiona conducătorii auto care respectă regulile doar când văd echipajele poliţiei în intersecţie sau pe parcursul deplasării. Am acţionat cu autospeciale neinscripţionate, dar care sunt cu număr de MAI, pot fi recunoscute uşor în trafic. Încercăm, prin această acţiune, nu să dăm cât mai multe sancţiuni, ci să prevenim aceste acte antisociale şi să reducem accidentele rutiere. Aceste acţiuni vor continua şi se vor desfăşura în permanenţă”, a declarat Andrei Codău, purtător de cuvânt Poliţia Rutieră.

Pe DN1, poliţiştii vor folosi şi noua tehnologie din dotare cu unde laser care surprind autoturismul într-o secundă de la o distanţă de 1.200 de metri, indicând totodată şi dacă la bord se află şi un dispozitiv antibruiere, transmite România TV. 

Cookies