Atenție, cad coșuri noi de gunoi prin București! Cad într-o veselie de când e caniculă, nu mai stau înfipte în asfalt. „ADP-ul le culege, în urmă rămân găuri”

22 iun. 2024
578 afișări
Atenție, cad coșuri noi de gunoi prin București! Cad într-o veselie de când e caniculă, nu mai stau înfipte în asfalt. „ADP-ul le culege, în urmă rămân găuri
Atenție, cad coșuri noi de gunoi prin București. Cad într-o veselie de când e caniculă, nu mai stau înfipte în asfalt. „ADP-ul le culege, în urmă rămân găuri" | Sursa foto: Passajul Doamna Ghica/Facebook

Nici noile coșuri de gunoi nu fac față temperaturilor extrem de ridicate. Acestea au început să cadă din cauza căldurii, iar în urma lor rămân găuri uriașe.

Cad coșuri noi de gunoi în Capitală

Atenție! Cad coșurile de gunoi! Din cauza termperaturilor extrem de ridicate, până și coșurile de gunoi sunt mai sensibile. Conform unei membre al grupului de Facebook „Pasajul Doamna Ghica”, coșuri de gunoi au început să cadă prin București.

Autoarea postării aduce și o explicație: acestea ar fi prost prinse, iar de la căldură, asfaltul se înmoaie, iar greutatea coșurilor nu ajută deloc. Potrivit femeii, ADP-ul (Administrația Domeniului Public) le adună, dar în asfalt s-ar vedea urmele lăsate în urmă de situație. Mai exact, găuri imense ar râmâne în locul unde s-au aflat coșurile.

Bucureșteanca a postat o poză cu unul dintre coșurile de gunoi leșinate. Acesta nu mai stă cum ar trebui, doar se mai sprijină puțin de asfalt. Coșul cu pricina s-ar afla la intersecția Teiului Doamnei cu Lacul Tei.

Cad noile coșuri de gunoi într-o mare veselie, de când a venit căldura. Sunt prost prinse, asfaltul se înmoaie și cad sub propria greutate.
ADP-ul vine și le adună, însă rămâne o gaură în asfalt în urma lor, ceea ce înseamnă pagubă.
Apoi, este neclar ce se întâmplă cu ele. Sunt coșuri pentru care s-au cheltuit niște bani publici. Și nu putini.

Vezi postarea AICI.

Prognoza meteo de weekend pentru București

În acest weekend, Bucureștiul se află sub Cod Portocaliu, respectiv Cod Roșu de caniculă, anunță ANM (Administrația Națională de Meteorlogie). Bucureștenii vor avea de suportat temperaturi ridicate, de până la 37 de grade Celsius, plus un disconfort termic accentuat.

Cod Portocaliu

Astfel, azi vom avea parte de caniculă, valul de căldură va persista, iar disconfortul termic va fi accentuat. Maxima va ajunge la 36 de grade Celsius în București, în timp ce minima va coborî la 19 grade Celsius.

Cod Roșu

Mâine, 23 iunie, va fi cea mai călduroasă zi din acest weekend. Bucureștiul va intra sub avertizare meteo de Cod Roșu. Valul de căldură va fi persisitent și intens, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. În Capitală, temperatura maximă va ajunge la 37 de grade Celisus, iar temperatura minimă va fi de 19 grade Celsius.

Te-ar putea interesa și:

Cookies