BAZAR

Atenţie! 2,5 kg de bijuterii false, oprite de la vânzare într-un centru comercial din Bucureşti

Acţiunea poliţiştilor bucureşteni a fost demarată în urma informaţiilor deţinute, conform cărora, în cadrul complexului comercial, mai multe societăţi comerciale, cu obiect de activitate în comercializarea bijuteriilor din metale preţioase, expun bijuterii, spre vânzare, fără a deţine documente de provenienţă.

Mai mult, prin intermediul societăţilor comerciale verificate de către poliţiştii D.G.P.M.B. specializaţi în investigarea fraudelor, ar fi fost comercializate bijuterii din diferite aliaje, care ar fi fost prezentate în fals ca fiind metale preţioase.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii Capitalei au controlat două societăţi comerciale şi au procedat la efectuarea de verificări privind provenienţa bijuteriilor expuse, spre vânzare, în punctele de lucru.

Cu ocazia inventarierii stocurilor, poliţiştii Capitalei au constatat faptul că există diferenţe între stocurile scriptice şi cele faptice, fiind identificate bijuterii din metal galben şi alb, pentru care reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documente de provenienţă.

În urma acestei acţiuni, poliţiştii de investigare a fraudelor au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, peste 2.500 grame de bijuterii, în valoarea de aproximativ 325.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii D.G.P.M.B. – Serviciul de Investigare a Fraudelor – Sector 6 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi înşelăciune.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button