FIT CITY

Atenție! O tânără a murit, după ce a luat pastile de slăbit

O tanara de 27 de ani din Arad a murit la spital dupa doua saptamani in care a fost in coma profunda in urma unui stop cardio-respirator, iar medicii afirma ca decesul ar fi putut surveni din cauza unor medicamente pentru slabit pe care le lua aceasta.

Tanara in varsta de 27 de ani, din municipiul Arad, a ajuns, in 13 septembrie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator si a intrat in coma profunda.

Medicii spun ca tanara nu era cunoscuta cu afectiuni cronice, iar stopul cardio-respirator a fost „total neasteptat”.

Potrivit medicilor, stopul cardio-respirator a generat disfunctii la nivelul organelor, cel mai afectat fiind creierul, iar boala ar fi putut fi provocat de un tratament cu substante pentru slabit pe care il urma tanara.

„Tanara se afla in coma profunda, intr-o stare critica. Din cauza severitatii starii clinice, dupa doua saptamani organismul a cedat. Teoretic, poate exista o legatura intre consumul acestor suplimente de slabit si stopul cardio-respirator”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, Adrian Wiener, purtator de cuvant al Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad.

Potrivit acestuia, tanara lua si anticonceptionale, iar combinatia acestora cu suplimentele nutritive ar fi putut provoca, de asemenea, stopul cardio-respirator.

El a precizat ca va fi facuta o expertiza medico-legala pentru a se stabili starea de toxicitate a organismului si cauzele decesului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button