Atenție când mergeți la medic: Grupări de hoți vă vizează gențile în sala de așteptare

de:
22 nov. 2012
0 Afișari
Atenție când mergeți la medic: Grupări de hoți vă vizează gențile în sala de așteptare

Gruparea a intrat în atenţia poliţiştilor la începutul acestei luni, atunci când ofiţerii bucureşteni au obţinut date cu privire la activitatea pe care o desfăşurau membrii reţelei.

Din acel moment, poliţiştii Capitalei, sprijiniţi de specialişti ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., au declanşat monitorizarea grupării în vederea probării activităţii acesteia, reuşind în cursul zilei de joi, 15 noiembrie a.c., prinderea în flagrant a doi dintre suspecţi.

Extinzând cercetările, poliţiştii bucureşteni au mai constatat faptul că cei doi bărbaţi fac parte dintr-o grupare formată din patru membri, cunoscuţi drept consumatori de substanţe stupefiante şi având antecedente penale.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că membrii grupării ar mai fi savârşit trei infracţiuni de furt calificat din cabinete stomatologice şi de avocatură din Capitală.

Interesant este însă modul de operare al suspecţilor, care aveau sarcini bine stabilite. Astfel, în timp ce unul din ei distrăgea atenţia personalului din incinta cabinetului medical sau de avocatură, celălalt sustrăgea portofele, borsete sau orice alt bun de valoare ce putea fi transportat cu uşurinţă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a grupării, cu doi dintre suspecţi în stare de reţinere, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cookies