Ateliere și tururi ghidate la Art Safari Kinder. În weekendul de Paște, copiii pot învăța să facă picturi pe ouă. Cât costă biletele

03 mai 2024
270 afișări
Ateliere și tururi ghidate la Art Safari Kinder. În weekendul de Paște, copiii pot învăța să facă picturi pe ouă. Cât costă biletele
Ateliere și tururi ghidate la Art Safari Kinder. În weekendul de Paște, copiii pot învăța să facă picturi pe ouă. Cât costă biletele | Sursă foto: Art Safari bucharest - Facebook

În acest final de săptămână Art Safari Kinder a pregătit o serie de activități interesante și interactive. Cei mici se vor putea bucura de tururi ghidate ce sunt organizate special pentru ei, dar și de ateliere unde vor învăța să picteze ouăle de Paște.

Ateliere și tururi ghidate la Art Safari Kinder, în weekend

Cei care nu au în plan să plece din București cu ocazia Paștelui și sunt în căutarea unei activități interesante pentru cei mici îi pot duce la Art Safari Kinder WOW. În weekendul 4-5 mai 2024, sunt organizate o serie de tururi ghidate.

Mai precis, micuții vor putea să admire opere de artă românești semnate de pictori precum:

  • Nicolae Grigorescu,
  • Nicolae Tonitza,
  • Ștefan Luchian,
  • Constantin Piliuță,
  • Eustațiu Stoenescu.

Picturile prezentate copiilor în cadrul acestei expoziții vor înfățișa flori, portrete și peisaje, după cum anunță organizatorii. Fiecare tur ghidat va dura între 10-15 minute.

Te-ar mai putea interesa și:

Ulterior, cei mici vor avea parte de ateliere unde să își arate latura artistică. Pentru a rămâne în tema sărbătorilor Pascale, pânzele vor fi înlocuite de ouă.

Cei mici vor învăța o nouă tehnică artistică, rezolvări de probleme vizuale, traducere vizuală din 3D în 2D.

Iată programul atelierelor din acest weekend:

  • Sâmbătă, 4 mai, 12:00-13:30,
  • Duminică, 5 mai, 12:00-13:30.

La finalul fiecărui atelier de creație va avea loc un Giveaway.

Programul Art Safari Kinder este coordonat de către tânăra artistă Smaranda Huideș și de o echipă de traineri cu experiență de lucru cu copii. Aceasta a transmis următorul mesaj:

Am descoperit în timpul experienței mele pedagogice, că nu doar copiii au de învățat de la mine, ci și eu de la ei. Curajul unui copil este cel mai important lucru pe care un artist trebuie să-l învețe de la ei. Copiii găsesc cele mai ingenioase rezolvări la problemele vizuale care apar în timpul atelierelor de creație.

Cel mai dificil lucru pe care îl am de făcut în pictură și în practica mea artistică – pictura – este să fiu sinceră. Sinceritatea este un risc, nu numai pentru mine însămi, ci și pentru oamenii care se implică în lumea vizuală pe care o creez. Apreciez sinceritatea celor mici, ei știu tot timpul dacă o pictură este bună sau…nu!

Prețul unui bilet pentru aceste activități dedicate celor mici este de 100 de lei, iar bilete pot fi cumpărate accesând ACEST link.

Cei care doresc informații suplimentare le pot cere la adresa de e-mail: [email protected].

Cookies