Ateliere si concurs de desen si modelat plastilina @ Strada de C’arte

de:
15 sept. 2011
6 Afișari
Ateliere si concurs de desen si modelat plastilina @ Strada de C'arte

Ateliere si concurs de desen si modelat plastilina, IMDD

Strada Copiilor

Strada de C’Arte a rezervat CA Rosetti (de la intersectia cu Boteanu pana la iesirea in Bulevardul Ghe. Magheru) pentru ateliere de creatie destinate copiilor. Institutul pentru Management si Dezvoltare Durabila a conceput un program care include ateliere de pictura si desen, scriere creativa si modelare cu plastilina. Panouri de mari dimensiuni, montate pe gardurile parcarii Lido la inaltimea potrivita pentru invitatii speciali, vor gazdui creatiile copiilor, realizate sub indrumarea voluntarilor si profesorilor de la IMDD.

Cel mai mare festival cultural in aer liber, organizat de Biblioteca Centrala Universitara “Carol I”, care aduce pe strazile din centrul orasului literatura, arhitectura, cinematografie, pictura, poezie, muzica, teatru si ateliere de creatie pentru copii, intr-o formula interactiva, de agora.

BCU atrage lunar in salile de lectura peste 20.000 de tineri care studiaza in Bucuresti sau care pur si simplu iubesc cultura. Astfel, pentru ei, dar si pentru toti cei care isi doresc sa experimenteze un festival cultural “altfel”, tanar si liber, propune o abordare proaspata a ideii de targ de carte, extins acum la un amplu festival cultural cu toate cele 7 arte.

Astfel, va invitam sa regasiti un mini oras cultural, in perimetrul descris de strada CA Rossetti si strazile limitrofe, Boteanu si Golescu, delimitat de vegetatie si amenajari stradale la care au contribuit arhitecti de renume. Evenimentul transforma complet kilometri de strada, care vor fi populati cu standuri de carte cu un design aparte, expozitii de arhitectura, lounge-uri de exterior, ateliere de creatie pentru copii, iluminari stradale care te imbie sa pasesti in lumea Strada de C’Arte, mobilier urban de exceptie si Orange Wi-fi Zone pe toate strazile festivalului!

Incepe pe 17 septembrie la ora 17:00 si se inchide pe 24 septembrie la ora 24:00. In weekend festivalul tine strazile in priza, la propriu si la figurat, pana la ora 02:00 noaptea.

Harta festivalului — http://stradadecarte.ro/harta/

Cookies