ÎN BUCUREȘTI

Ateliere pentru copii la Muzeul Naţional de Artă Contemporană

Ateliere pentru copii la Muzeul Naţional de Artă Contemporană vor fi organizate sâmbătă în intervalul orar 11:00 – 18:00.

Ateliere pentru copii la Muzeul Naţional de Artă Contemporană. Programul special pentru copii va avea loc în intervalul orar 11:00 – 18:00, pe platfoma din faţa MNAC, pe terasa muzeului şi în expoziţia „Văzând Istoria” de la etajul 1.

Porumbelul gulerat, fazanul şi pitulicea sfârâitoare se numără între cele 36 de specii de păsări monitorizate de Societatea Ornitologică Română în crângul verde din faţa Muzeului Naţional de Artă Contemporană şi vor fi surse de inspiraţie pentru atelierele ce vor avea loc sâmbătă în centrul Bucureştiului.

Vor avea loc ateliere de stencil cu păsări, coregrafie şi mişcare, arhitectură şi urbanism, lectură despre natură, dar şi tururi ghidate pentru părinţi şi copii.

Ateliere pentru copii la Muzeul Naţional de Artă Contemporană.Unde se fac înscrierile

Înscrierea se fac la adresa educatie@mnac.ro. Trebuie menţionat în corpul mesajului atelierul, numele participantului sau ale participanților, precum și vârsta. Participarea la ateliere se va face pe baza confirmării primite pe e-mail.

Participarea costă 40 lei pe atelier (include şi intrarea în muzeu). Accesul pentru adulţii însoţitori este gratuit. Biletele pot fi achiziţionate la intrare, sau online.

În cadrul atelierelor, au transmis organizatorii, vor fi organizate tombole cu cărţi pentru copii de la biblioteca MNAC.

Atelierele MNAC sunt incluzive, astfel că toţi copiii cu dizabiltăţi sunt bineveniţi, indiferent de abilităţile lor artistice. Acestea au loc săptămânal la sediul muzeului sau online.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button