Ateliere gratuite pentru copii la Art Safari. Cum se pot distra și ce pot învăța picii aici în perioada 27-29 octombrie

24 oct. 2022
146 Afișari
Ateliere gratuite pentru copii la Art Safari. Cum se pot distra și ce pot învăța picii aici în perioada 27-29 octombrie
Ateliere gratuite pentru copii la Art Safari. Cum se pot distra și ce pot învăța picii aici în perioada 27-29 octombrie. Sursa foto: Art Safari

Artă și distracție în vacanță. Art Safari oferă ateliere gratuite pentru copii în perioada 27-29 octombrie. Activitățile au loc în intervalul orar 12:00-18:00.

Ateliere gratuite pentru copii la Art Safari

Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, pasionați de artă, pot participa gratuit la atelierele organizate de Art Safari vreme de 3 zile, în perioada 27-29 octombrie 2022. Acestea au loc în Palatul Dacia-România (Muzeul Municipiului București).

Atelierele sunt organizate împreună cu Centrul Step by Step, partener educațional al Art Safari. Cursurile vor fi susținute de profesoarele Ramona Toronilă și Ana Pietraru (Școala Gimnazială Step by Step) și Magdalena Sabă și Maria Butnaru (Grădinița Bambi Step by Step).

Atelierele sunt gratuite și sunt organizate între orele 12:00-18:00. Temele acestora sunt inspirate din operele lui John Constable, unul dintre cei mai mari pictori peisagiști ai tuturor timpurilor, și operele lui Ștefan Popescu, cel mai mare pictor-călător al artei românești.

Cei mici pot fi înscriși la ateliere la adresa de mail: [email protected].

Copiii vor uita de tablete și telefoane

„3 zile pline de artă și distracție le promitem micilor artiștilor în vacanța în care vor uita de tablete și telefoane. La Art Safari Kids îi învățăm pe copii despre culori, forme, artiști și curente, pe înțelesul lor. Îi invităm să picteze și să creeze după ce le-am arătat și artă adevărată. Ne bucurăm că Centrul Step by Step ni s-a alăturat în calitate de partener educațional. Alături de profesorii lor de artă, micii artiști vor avea parte de o călătorie fascinantă în Marea Britanie, prin peisajele lui John Constable, sosite tocmai de la Londra, de la Victoria and Albert Museum. Dar și de o călătorie din Orient în Occident și în țara noastră, prin arta lui Ștefan Popescu. Bineînțeles, cât timp copiii se distrează, părinții vizitează Art Safari și descoperă picturi, instalații, artă textilă, junglă și alte surprize pe gustul celor mari”, transmite Ioana Ciocan, CEO Art Safari.

Copiii vor fi împărțiți în 3 serii (20 de copii cel mult, în fiecare serie), în intervalele orare:

  • 12:00-14:00,
  • 14:00-16:00,
  • 16:00-18:00.

Totodată, din noiembrie și până la sfârșitul ediției a 10-a Art Safari, atelierele gratuite pentru copii vor avea loc în fiecare joi, între orele 12:00-18:00. Înscrierile se fac la adresa [email protected].

Sursa foto: Art Safari
Cookies