Ateliere GRATUITE pentru copii în magazinele Hornbach, de 1 Iunie. Când şi cum se fac înscrierile

de:
27 mai 2015
0 Afișari
Ateliere GRATUITE pentru copii în magazinele Hornbach, de 1 Iunie. Când şi cum se fac înscrierile

1 IUNIE ZIUA COPILULUI. Pe 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, organizează ateliere creative dedicate celor mici, în magazinele sale din Bucureşti, Braşov şi Timişoara.

Sărbătoriţii zilei sunt invitaţi pe 1 Iunie, în intervalul 10.00 – 12.00, la ateliere creative cu participare gratuită, pe bază de înscriere până în data de 31 mai 2015, în limita locurilor disponibile, la numărul de telefon 0747.020.134 sau pe e-mail, la adresa ateliere@hornbach-romania.ro.

Copiii vor realiza construcții surpriză din carton în cadrul magazinului Hornbach din Balotești și a celui din Militari, iar în locaţiile din Berceni, Brașov și Timişoara vor putea decora un crap japonez din carton având ca model exemplarele care se găsesc în acvariile din aceste magazine, unii dintre cei mai mari pești, de aproximativ 22 cm.

1 IUNIE ZIUA COPILULUI. Activitățile se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani, iar aceştia vor fi îndrumaţi de către coordonatori specializați în activități didactice să creeze lucrări proprii.

În restul timpului, între orele 12.00 – 18.00, micii meșteri vor realiza proiecte creative de pictură, desen și compoziții aplicative. Ei vor avea la dispoziție materiale precum carton, creioane colorate, acuarele, lipici, foarfece, bețișoare, panglici și multe alte accesorii cu ajutorul cărora își vor exersa abilităţile practice. Toţi participanţii vor primi diplome de „meșteri pricepuți” din partea echipei Hornbach.

„Atelierele pe care le organizăm de Ziua Copilului reprezintă aprecierea adusă spiritului creativ pe care îl susținem în fiecare an. De la planșele de colorat 3D cu diferite personaje îndrăgite și până la proiectele creative, ne dorim să îi încurajăm în experiențele lor de mici meșteri în lumea artei”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al companiei Hornbach România.

1 IUNIE ZIUA COPILULUI. Devenită deja o tradiţie, organizarea evenimentului special dedicat celor mici va avea şi mai multe surprize distractive și educative pentru sărbătoriţii care vor fi în centrul atenţiei, în toate magazinele, astfel încât Ziua Copilului la Hornbach să fie de neuitat.

Cookies