Ateliere de pictură la „Roaba de Cultură”. Sunt gratis, sunt super, sunt în București, și țin o lună întreagă: 15 iulie – 15 august

20 iul. 2022
359 Afișari
Ateliere de pictură la
Ateliere de pictură la "Roaba de Cultură". Sunt gratis, sunt super, sunt în București, și țin o lună întreagă: 15 iulie - 15 august | Sursă foto: Facebook-Roaba de cultută

În perioada 15 iulie- 15 august 2022, la Roaba de Cultură din parcul Regele Mihai I (Herăstrău), ExpoArte împreună cu Asociația Green Revolution și ArtHalle Gallery vor desfășura proiectul „NATURA CREATIEI / CREATIA NATURII”.

Ateliere gratuite de pictură, la Roaba de Cultură

Pentru o lună de zile, la Roaba de Cultură, 12 artiști vor curatoria și îndruma mai multe ateliere de pictură, stencil sau pictură pe panouri. Toate acestea vor fi disponibile în mod gratuit pentru bucureștenii interesați.

La finalul acestui proiect panourile create de cei ce vor lua parte la ateliere, vor fi reunite într-o instalație ce va ilustra conceptul „NATURA CREATIEI / CREATIA NATURII”.

Scopul pentru care ExpoArte, Asociația Green Revolution și ArtHalle Gallery au creat acest proiect este de a promova diversitate conținutului și expresiei multiplelor forme de artă. Pentru îndeplinirea acestui scop se apelează la inspirația dată de natură.

„Ne bucurăm să sprijinim creatorii din diverse zone ale artei românești”

Este cel de-al 12-lea an în care Roaba de Cultură oferă acces gratuit la diverse evenimente ce au fost organizate la locația din parcul Regele Mihai I (Herăstrău). Printre activitățile ce au fost organizate aici se numără :

  • Workshopuri educaționale și creative,
  • Proiecții și festivaluri de film,
  • Concerte,
  • Mini-festivaluri culturale,
  • Instalații,
  • Târguri tematice.

Președinte Asociația Green Revolution, Raluca Fișer a declarat:

Ne bucurăm să sprijinim creatorii din diverse zone ale artei românești prin organizarea la Roaba de Cultură a acestui eveniment și să susținem consumul cultural ca alternativă pentru petrecerea timpului liber, în special în rândul tinerilor.

Managerul ArtHalle Gallery, Dan St. Andrei a informat că mare parte din artiștii ce vor lua parte la acest proiect sunt tineri și au nevoie de o astfel de expunere. Acest eveniment reprezintă o oportunitate ca aceștia să fie scoși în fața publicului.

Cookies