Ateliere de învațare a limbajelor de programare pentru copii, în Bucureşti. Înscrierea este GRATUITĂ

de:
30 ian. 2015
1 Afișari
Ateliere de învațare a limbajelor de programare pentru copii, în Bucureşti. Înscrierea este GRATUITĂ

Orange România lansează o nouă ediție a evenimentului #SuperCoders. În cadrul acestuia, se vor organiza ateliere de învațare a limbajelor de programare pentru copii cu vârste între 10 și 13 ani. Atelierele se vor desfășura în București și în Cluj-Napoca, pe 10 februarie, în intervalul 14:00 – 17:00. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Siguranței pe Internet 2015 (SID), o inițiativă la nivel european ce are ca scop promovarea utilizării internetului într-un mod sigur și responsabil.

În cadrul #SuperCoders, participanții vor învăța să utilizeze tehnologia prin metode interactive, vor lucra pe platforma Scratch, vor realiza propriile animații și vor descoperi ce înseamnă să lucreze în echipă.

Înscrierile se pot face până pe 4 februarie, printr-un e-mail la adresa [email protected]. Înscrierea este gratuită, în limita locurilor disponibile (20 de locuri disponibile în Bucuresti și 15 locuri disponibile în Cluj – Napoca).

Evenimentul este organizat de către Orange România cu sprijinul Simplon România și Salvați Copiii. Mai multe detalii despre #SuperCoders puteți afla http://www.orange.ro/about/noutati-ro.html

Cookies