Ateliere de film, meșteșugit bijuterii și jocuri de improvizație, în București

de:
23 sept. 2015
0 afișări
Ateliere de film, meșteșugit bijuterii și jocuri de improvizație, în București

„Celor mai curajosi, care se gandesc sa inceapa un proiect personal sau o afacere proprie, le recomandam Scoala pentru Freelanceri. Abordam subiecte noi din istoria ideilor si a religiilor si discutam, din 8 octombrie, despre Spatii Sacre, temple si locuri de meditatie, iar din 7 octombrie studiem, in compania lectorului Mario Barangea, marile carti ale Antichitati.

Profitam de ultimele zile calde de toamna si facem cateva expeditii culturale in Centrul Vechi al Bucurestiului, pe Soseaua Kiseleff si in zona Dorobanti. In aceasta perioada, daca achiti la sediul fundatiei unul dintre cursurile de mai jos, vei primi cadou un volum in limba engleza, la alegere. Oferta este valabila
si in cazul atelierelor pentru copii”, se arată în comunicatul de presă remis B365.ro.

PROGRAMUL ATELIERELOR: 

Atelier de expresivitate corporala prin teatru de improvizatie

Din 1 octombrie, atelier in 5 sedinte – cost: 250 ron; 225 ron (card fidelitate)

Expresivitatea corporala este un mijloc de comunicare nativa pe care cu totii il folosim. Pentru a stapani corpul si imaginea pe care o transmitem trebuie sa il conectam cu gandirea si imaginatia noastra. Diversele tehnici de teatru corporal si gestual au ca scop crearea unui limbaj capabil sa exprime emotiile, starile si gandurile celui ce il foloseste.

Curs de Initiere in Pictura

Din 2 octombrie, atelier in 5 sedinte – cost: 300 ron; 270 ron (card fidelitate)

Curs in care participantii vor invata bazele realizarii unei picturi, pornind de la desen, acordand o atentie sporita observatiei, intelegerii volumelor si proportiilor, totul imbinat cu informatii si exemple din istoria artei vechi pana la cea contemporana.

Atelier de Inteligenta emotionala

Din 2 octombrie, atelier in 6 sedinte – cost: 300 ron; 270 ron (card fidelitate)

Cei prezenti vor experimenta si vor provoca perspectivele actuale pentru a aduce un plus de constientizare si a ne intelege mai bine tiparele emotionale, de gandire si actiune. Vor avea loc exercitii individuale si de grup, jocuri creative, teste de autoevaluare, instrumente specifice.

Atelier de Bijuterii Soutache

Din 3 octombrie, atelier in 4 sedinte – cost: 300 ron; 270 ron (card fidelitate)

Iubitorii de bijuterii hand-made pot invata tehnica soutache si pot realiza incredibile bijuterii, accesorii sau decoratiuni. Pentru ca soutache-ul este din material textil, bijuteriile din soutache au doua avantaje extrem de interesante: sunt foarte usoare si se muleaza pe corpul celei ce le poarta.

Atelier de Scenaristica – Cum se scrie un film

Din 5 octombrie, atelier in 6 sedinte – cost: 300 ron; 270 ron (card fidelitate)

Cursul pune la dispozitie notiunile de baza ale oricarui tip de scriere narativa, stimuland cursantii sa-si insuseasca principiile conducatoare ale oricarui demers de imaginare a unei povesti. Participantii vor fi familiarizati cu instrumentarul tehnic, cu mijloacele prin care un scenarist reuseste sa-si duca la indeplinire intentiile.

Curs practic de Design interior

Din 6 octombrie, atelier in 5 sedinte – cost: 280 ron; 250 ron (card fidelitate)

Acest curs practic se adreseaza pasionatilor de design interior care doresc sa exploreze directiile stilistice in acest domeniu, principiile de baza decorative, sa invete sa isi identifice stilul personal si modalitatile prin care isi pot pune in aplicare preferintele in propriul spatiu de locuire.

Scoala pentru freelanceri !

Din 6 octombrie, atelier in 5 sedinte – cost: 250 ron; 225 ron (card fidelitate)

Freelancing-ul este o scoala a vietii, una accelerata, atat la nivel personal, cat si profesional. La curs vei invata tehnici care sa iti faca viata de freelancer mai usoara si vei parcurge studii de caz menite sa iti ofere o mai buna intelegere a pasilor de dezvoltare a unei activitati pe cont propriu.

Atelier de Stil vestimentar feminin

Din 7 octombrie, atelier in 4 sedinte – cost: 220 ron; 200 ron (card fidelitate)

Fiecare detaliu al imaginii noastre spune ceva despre noi. Cei din jur isi pot forma o impresie despre stilul nostru de viata, preferinte, statut social sau educatie, pornind numai de la imaginea si tinuta noastra. La cursul vom discuta despre cum sa ne imbunatatim imaginea si cum sa ne imbogatim garderoba cu haine care ne reprezinta.

Antichitatea clasica: glorie, nostalgie si calatorii la marginea lumii

Din 7 octombrie, atelier in 4 sedinte – cost: 200 ron; 180 ron (card fidelitate)

Organizatorii propun o discutie relaxata despre „marile carti ale Antichitatii”. Este vorba, de fapt, despre marile idei ale unei lumi. In povestile noastre vom regasi o lume deloc disparuta, o lume care a format civilizatia noastra. Vom vorbi despre Iliada, Odiseea, Eneida si Ghilgames.

Curs de Desen: creion, carbune, pastel

Din 7 octombrie, atelier in 4 sedinte – cost: 250 ron; 225 ron (card fidelitate)

Van Gogh sustinea ca desenul constituie fundatia oricarui artist. Fie ca este vorba despre pictura, sculptura, grafica, arta digitala, desenul este o conditie. Participantii vor descoperi cum sa incadreze o imagine si care sunt regulile compozitionale care pot anticipa daca o lucrare poate fi buna sau nu.

Spatii sacre: piramide, temple si munti stravechi

Din 8 octombrie, atelier in 4 sedinte – cost: 200 ron; 180 ron (card fidelitate)

De-a lungul istoriei, marile religii ale lumii au ajuns sa se identifice cu anumite locuri a caror semnificatie marcheaza un eveniment istoric sau mitic. Veti vorbi despre istoria a numeroase locuri sacre si despre motivele pentru care acestea sunt locasuri de veneratie, rugaciune si meditatie.

Fotografie urbana pentru incepatori

Din 13 octombrie, atelier in 4 sedinte – cost: 200 ron; 180 ron (card fidelitate)

Organizatorii propun o dezbatere despre partea filozofica a fotografiei. 

Arta si scandal. O incursiune in estetica si mentalitatile europene

Din 14 octombrie, atelier in 4 sedinte – cost: 200 ron; 180 ron (card fidelitate)

Descoperiti opere de arta celebre care au starnit valva si cautati sa le deslusti semnificatia istorica si estetica. Intelegem de ce binomul arta-scandal are o cariera asa de lunga. Porniti de la Renastere si Contrareforma, descoperiti apoi Europa libertina a secolului XIX. Nu veti uita nici de rupturile de la inceputul sec. XX si nici de artistii contemporani.

Cookies