ȘTIRI

Atelier practic de Machiaj

Imaginea este prima ta carte de vizita. Cand faci cunostinta cu cineva esti evaluat dupa aspect, abia apoi vorbesti, te prezinti.

Priveste machiajul ca pe acel detaliu care iti intregeste imaginea, iar in zilele noastre aceasta este cu atat mai importanta cu cat ea “vinde”.  Este un lucru bine stiut ca – lumea “cumpara” pe cel care vinde – si nu ceea ce el “vinde” – asa ca machiajul trebuie sa iti fie un prieten de nadejde! Insa atunci cand nu stii sa il aplici asa cum trebuie, poate deveni inamicul tau numarul unu.

Aplicarea atenta si corecta a machiajului, ca sa fie un adevarat atu, trebuie sa se potriveasca personalitatii tale, a stilului tau de imbracaminte, coafurii si, bineinteles, ocaziei la care este purtat. Vei descoperi calitati de care nici nu stiai- si vei invata cum sa le evidentiezi! Un machiaj reusit nu reprezinta o masca, ci un accesoriu care te pune in valoare.

Acest curs de machiaj se adreseaza tuturor femeilor care vor sa invete sa isi puna in valoare trasaturile sau sa isi mascheze micile defecte prin machiaj, rapid si usor, adecvat tipologiei, fizionomiei si trasaturilor. Pentru acele femei care vor sa capete mai multa incredere, frumusete, senzualitate, farmec si mister.

E timpul sa faci o schimbare profitand de cel mai mare atu al tau: FEMINITATEA!

Temele atelierelor sint:

1. Machiajul de zi – Cum sa fii frumoasa la serviciu, in drum spre serviciu, la cursuri, la sala de fitness sau … la sedinta cu parintii!– Afla cum sa alegi stilul de machiaj si culorile care ti se potrivesc. Etapele unui machiaj reusit. Ce cuprinde o trusa de machiaj: cum poti folosi ce ai deja, ce produse sa achizitionezi in functie de buget si de care produse sa scapi. Importanta pensulelor de machiaj si cum sa le folosesti. Propuneri personalizate. Greseli de evitat.

2. Machiajul de seara si machiajul smokey eyes – Intotdeauna o sarbatoare pentru femeie, momentul in care frumusetea poate fi imbinata cu arta. – Cum armonizezi machiajul cu vestimentatia. Variante ale machiajului de seara si smokey eyes. Propuneri personalizate. Importanta sprancenelor in machiaj. Trucuri pentru acoperirea imperfectiunilor. Tips-uri pentru un machiaj durabil si de calitate. Greseli de evitat.

3. Machiajul glamour – Descopera femeia sofisticata din tine! –“Ingrediente” ale machiajului glamour. Trucuri mici, efecte mari! Cum sa intensifici nota de glamour. Scurta incursiune in machiajul divelor din toate timpurile, sursa actuala de inspiratie! Unde si cand il poti purta. Propuneri personalizate.Greseli de evitat.

Fiecare intalnire dureaza cca 3 ore.

 

 

Lector: Suzana Visan

Cost: 330 ron (costul include materiale de lucru); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 300 ron (costul include materiale de lucru)

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

                                                                

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button