Atelier pentru „Planificarea si organizarea evenimentelor” @incubator107

de:
23 feb. 2015
2 Afișari
Atelier pentru

Ce?

Vrei să organizezi evenimente de nota 10, la un nivel profesionist şi cu zâmbetul pe buze?
Un bun organizator de evenimente este creativ, diplomat şi stie care sunt mecanismele potrivite care determină un eveniment de succes. Acum ai ocazia să devii un profesionist în industria organizării de evenimente învăţând tehnicile event management-ului, concepte clare şi strategii eficiente.
În cadrul atelierului te vei concentra pe oportunităţile de promovare ale evenimentului(parteneri media, sponsori, presă) şi eficientizarea bugetului. La fel de importante sunt şi cunostinţele de evaluare a evenimentului pentru înregistrarea feedback-ului participantilor şi perfecţionarea tehnicilor de organizare.
Pe scurt, vei afla multe informaţii ce îţi vor folosi fie că vrei să devii un profesionist in domeniu (conferinţe, lansări de produse, târguri, traininguri,concerte,expoziţii) sau intenţionezi să îţi organizezi un eveniment propiu, cu adevărat deosebit (nuntă, botez, aniversare).
Cu cine?
Mă numesc Liliana Uleia, am 27 de ani, organizez de 5 ani evenimente şi sunt specialistă în comunicare la agenţia de PR Creative Business Management. Am scris o carte pentru copii si predau limba română la o școală particulară.  În loc să mă laud cu studiile mele ( Facultatea de Jurnalism şi Master în Comunicare şi Relaţii Publice) aş prefera să îţi spun că am organizat atât evenimente pe partea de business cât şi pe partea  privat, cu sufletul şi inima deschisă. Dacă îţi place să cunoști oameni din diverse domenii şi se întâmplă  să rămâi mereu printre ultimii la petreceri, atunci nu trebuie să lipseşti de la acest workshop.
Când?
1. vineri@incubator107, 6 martie 2015 de la 19:00 la 21:00

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.
Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Gl%C4%83suitorilor/1477, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.
Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Cookies