Atelier la incubator 107: autocunoaştere, comunicare, feng shui, joc şi teatru. PROGRAMUL DE AZI

de:
17 sept. 2014
2 Afișari
Atelier la incubator 107: autocunoaştere, comunicare, feng shui, joc şi teatru. PROGRAMUL DE AZI

Click pe imagine pentru mărire
(informaţii detaliate despre fiecare eveniment găsiţi mai jos) 

Comunicarea empatică – 18 septembrie, 21 septembrie, 27 septembrie, 29 septembrie

Ce?
Comunicarea empatică (nonviolent communication) este o metodă concepută și dezvoltată de doctorul în psihologie Marshall B. Rosenberg , oferită ca alternativă la violența pe care a experimentat-o în tinerețe, locuind într-o suburbie a orașului Detroit, măcinată de conflicte inter-rasiale. Comunicarea empatică ne oferă o serie de instrumente care ne ajută să trecem de la un limbaj al criticii, învinovățirii și pretențiilor la un limbaj al compasiunii, înțelegerii și respectului reciproc.
Comunicarea empatică ne ajută în a avea relaţii sănătoase și de lungă duratăși în gestionarea vieţii noastre emoţionale. Ne sprijină în comunicare și încurajează folosirea unui limbaj care previne și gestionează paşnic conflictele atunci când ele apar. Comunicarea empatică ne ajută pe toate planurile în relațiile interumane (familie, carieră, timp liber). De asemenea poate fi folosită ca o metodă în dezvoltarea personală, cunoaşterea de sine și relevarea potenţialului uman.
Vă invit să ne reamintim de acest proces natural și firesc de conectare umană, redescoperind conectarea cu ceea ce este viu și prezent în noi și în ceilalţi și puterea de a ne alege conştient propriile cuvinte și acţiuni, într-o serie de 4 ateliere unde:
La atelierul nr. 1 : Comunicarea care blochează compasiunea
Vom distinge propriile tipare umane de gândire și limbaj care blocheaza compasiunea;Vom conştientiza tiparele de limbaj şi de gândire care alimentează energia defensivă sau de contraatac;
La atelierul nr. 2: Comunicarea empatică – principii și instrumente de bază
Vom face cunoştinţă cu metoda prin relevarea principiilor ce stau la baza acesteia; Vom discuta și aplica pe cazuri concrete de viață cei patru paşi esenţiali în înţelegerea și integrarea procesului în comunicarea noastră;
La atelierul nr. 3: Comunicarea empatică cu propria persoană
Vom identifica tipare de gândire și limbaj pe care le folosim în comunicarea cu propria persoană precum și influenţa acestora asupra stimei de sine și asupra acţiunilor pe care le întreprindem;
La atelierul nr. 4: Ascultarea empatică
Vom face cunoştinţă cu cele patru tipuri de ascultare prin care primim un mesaj și vom practica ascultarea empatică, ingredient esențial în relația de cuplu cât și în relația cu propria persoană;
Valorile care stau la baza comunicării empatice sunt: pace, iubire, colaborare si compasiune.

Cu cine?
Sunt Mihaela Dinu și voi fi gazda celor 4 întâlniri:
Cred cu tărie că acolo unde există empatie , nu există sărăcie sau acte de violență.
Cunosc și practic metoda comunicării empatice de 1 an și jumatate. Am participat la cursuri de formare în CNV (Comunicare Non-Violentă) printre care : Modulul I : GettingStarted in NVC; Modulul II: Integrating NVC; Medierea Conflictelor la copii; Tabăra „Living NVC” un curs intensiv de 5 zile.
Am obţinut diploma de formator anul trecut parcurgând programul „Training of Trainers” la Institutul Roman de training.Sunt in proces de formare ca trainer certificat al Center for Nonviolent Communication in Romania.
Sunt membru al Consiliului Director în Asociatia pentru Comunicare Non-Violentă și susțin aici atelierele de practică în comunicare empatică. Sunt pasionată de dezvoltare personală și lucrez cu mine de 4 ani. Am facut și coaching, mentorat, consiliere biografică, thetahealing din postura de client. Am citit și participat la cursuri de dezvoltare personală, fiind mai interesată de relațiile interumane și comunicarea interpersonală.
Eu consider că darul cel mai de preţ cu care m-am născut este acela de a iubi oamenii și de a vedea frumuseţe oriunde. Consider că în „a fi umani” stă puterea și darul nostru cel mai de preţ. Esenţa de a fi oameni e constituită, în opinia mea, din : iubire, compasiune, colaborare.
Cel mai minunat dar pe care l-am primit învățând și practicând comunicarea nonviolentă este o schimbare în conştiinţă: „Tot ceea ce facem este în slujba nevoilor noastre. Când extindem acest simplu concept și asupra celorlalți, ne dăm seama că nu avem dușmani, că ceilalți nu fac decât ceea ce ştiu ei mai bine pentru a-și împlini propriile nevoi.”
Cred că suntem o mare familie. Ceea ce facem sau ce nu facem ne influenţează atât la nivel individual cat și ca întreg. Puterea noastră și realizările noastre ţin de calitatea de a fi umani.

Cu ce?
Vă aștept cu deschidere și cu intenția de a ne conecta cu omul din noi, cu esenţa și calitatea de a fi umani. Cine dorește poate aduce ceva pe care să noteze.

Când?
1. joi@incubator107 , 18 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0
2. duminică@incubator107 , 21 septembrie 2014 de la 17:00 la 19:0
3. sâmbată@incubator107 , 27 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0
4. luni@incubator107 , 29 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.
Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.

 

 

Storytelling 1.0 -19 septembrie, 26 septembrie, 3 octombrie

Ce?
O recepționeră intră în subsolul hotelului pentru a afla de unde se aud zgomotele.
Pupilele i se dilată observându-l cum aliniază peste 50 de bidoane de combustibil, toate
legate de un detonator pe care îl ține în mână. Speriată, urlă cu disperare:
– Vrei să ne omori?
– Nu, nu, vreau doar ca lumea să-mi afle povestea…

Foarte mulți dintre noi gândim în povești și metafore și odată aplicate astfel de elemente în educație, training, marketing, vânzări și customer service, organizații, precum și în viața personală, putem fi martori la rezultate surprinzătoare. Folosirea poveștilor și metaforelor facilitează un proces de învățare și o experiență mult mai intensă pentru că devin experiențe personale. Fiecare ascultător își trage propriile concluzii și rezonează cu elementele care îi sunt specifice.

Vă invit la Modulul 1.0 de Storytelling în care
– Vom descoperi cele 10 Ingrediente Cheie ale unei povești
– Vom învăța tehnici specifice Storytelling-ului
– Vom crea povești originale
– Vom prezenta poveștile către ceilalți participanți
– Vom primi feedback și recomandări pentru viitor
Storytelling 2.0 – Storytelling aplicat în Educație
În acest modul, vom explora diversele moduri în care storytelling-ul ne face munca mai ușoară ca profesori, speakeri, traineri, facilitatori și părinți. Vom combina poveștile cu educația științifică, istorică, culturală și morală, având ca studii de caz
– Poveștile marilor descoperiri științifice
– Povestea dezvoltării civilizației
– Povești ale altor țări și culturi
– Povești autentice de viață aka grăunțe de înțelepciune
– Povești utile în educația adulților
Storytelling 3.0 – Storytelling aplicat în Business
Now, lets get downto business!
A fost odată la servici… șeful le povestește investitorilor despre viitorul firmei, Vlad le povestește colegilor de la IT cum a reușit să repare serverul cu 3 simple aplicații, Dana le povestește colegelor ce idei are pentru noua campanie de marketing, managerul își motivează echipa spunându-le povestea evoluției lor ca echipa, Andrei îi povestește noului stagiar cum stau lucrurile în firmă. Nu se pune problema dacă storytelling-ul este relevant în business, ci cum este folosit storytelling-ul.
În modulul 3.0, vom aplica storytelling-ul în
– Campanii de Marketing
– Cultură Organizațională
– Knowledge Management
– Integrarea și motivarea angajaților
– Persuasiunea investitorilor
– Setarea viziunii organizației

Cu cine?
Numele meu este Alex Glod, Storyteller, Trainer autorizat ANC, autor al cărților – Be Who? Be Me! și HowTo Be AWESOME – și creator al training kitului de storytelling – Stai Să-ți Povestesc. De mai bine de 4 ani sunt implicat în mișcarea de inovare a educației și în susținerea tinerilor care au suferit abuzuri în copilărie. Sunt pasionat de povești, în principal de cele reale, ale oamenilor simpli care apreciază viața și oamenii din jur, povești care merită cultivate și răspândite.

Când?
1. vineri@incubator107 , 19 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0
2. vineri@incubator107 , 26 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0
3. vineri@incubator107 , 3 octombrie 2014 de la 19:00 la 21:

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.

 

FengShui pentru tine și căminul tău- 22 septembrie, 28 septembrie, 

Ce?
FengShui (în traducere „vânt & apă”) este o ştiinţă străveche care se bazează pe calcule şi observaţii de-a lungul a peste 5000 de ani şi provine din China. Are că scop optimizarea relaţiei dintre om şi mediul în care trăieşte.
Află în cadrul atelierelor ce este şi ce nu este fengshui, cum funcţionează şi …cum nu funcţionează…

Modulul 1 (15 septembrie): Fengshui-ul casei – punem bazele unui ambient armonios
– facem o incursiune în şcoala formelor
– abordăm noţiunile legate de chi, yin/yang, cele cinci elemente

Modulul 2 (22 septembrie) : Fengshui-ul personal
– studiem îndeaproape Ba Gua (numită şi Pakua)
– stabilim numărul Kua pentru pentru a ne raporta în mod optim la spaţiul pe care îl locuim.

Modulul 3 (28 septembrie) :
– este dedicat în întregime căminului vostru şi întrebărilor legate de acesta. Pentru această sunteţi rugaţi să aduceţi planul casei/al apartamentului, cu punctele cardinale cât mai precise. Vom vorbi despre activări, remedii şi tot ce aveţi pe suflet legat de căminul vostru.

Persoanele care vor fi participat la fiecare din cele trei module primesc un voucher în valoare de 50 RON, pe care îl va putea folosi în decursul lunii octombrie 2014 pentru oricare din serviciile oferite de Doris.

***ştiai că există îmbrăcăminte fengshui – articole textile bioenergetice, pentru o stare fizică şi emoţională echilibrată?***

Cu cine?
Doris GabrielleRenkert: Maestru Reiki Uşui şi KarunaReiki, Specialist FengShui, Facilitator constelaţii sistemice şi familiale (în grup şi individual), Consilier spiritual & terapeut.

Sunt pasionată de tot ce ne ajută pe noi că oameni să ne găsim echilibrul interior şi armonia cu noi şi tot ce ne înconjoară.

Cu ce?
Agendă, îmbrăcăminte comodă, planul casei

Când?
luni@incubator107 , 15 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0
luni@incubator107 , 22 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0
duminică@incubator107 , 28 septembrie 2014 de la 15:00 la 17:0

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.


Îmbracă-te creativ! Trăiește cu stil! – 23 septembrie

Ce?

Atelier de idei creative pentru ținute în care te simți FERICIT!

Cine ești tu? Cum îți exprimi personalitatea? Ți-am pregătit un ALTFEL de atelier în care vei afla cum să te semnezi prin haine și cum poți să-ți creezi o stare de bine prin ținute care să te reprezinte cu adevărat.

Hainele pot fi o poezie sau un ritm de rock. Pot fi curajul de a fi rebel sau pasiunea de a fi explorator în propria viață. Hainele sunt tot ceea ce vrei să fie și hainele sunt… TU.

De aceea, te invit să FII “cea mai bună variantă a ta”, plină de stil și dorință de a trăi viața fericit!

Probabil te întrebi ce se va întâmpla în cadrul atelierului. Vom discuta despre efectele hainelor în viața noastră, cum ne pot determina starea, mesajele pe care le PURTĂM și cum putem face cumpărături astfel încât să dăinuie peste ani.

Mai îmbrăcăm cele două ore de atelier cu:

– trips&tricks pentru o ținută de succes, care te ajută să te simți bine

– idei despre reinventare și fericire prin haine, accesorii și culori

– un top 5 Idei pentru un dressing ca de revistă

– S.O.S garderoba mea, sesiune de sugestii personalizate pentru fiecare participant la atelier

– o sesiune de joc&joacă, întrebări și răspunsuri

 

Cu cine?

Sunt Anca Ghinea, sunt Creative Manager și sunt preocupată de crearea unei vieți frumoase, pline de creativitate și bucurie, zi de zi.

De aproape 16 ani, mă exprim prin scris creativ, iar în ultimul timp prin design vestimentar și design interior. La 14 ani am publicat primele articole pe diferite subiecte, inclusiv despre modă, iar la 17 ani am lansat prima carte.

Tot mai multe persoane mă provoacă la sesiuni de sfaturi legate de versatilitatea ținutelor, solicitându-mi un plus de inspirație pentru a se simți mai bine și a arăta mai bine.

Cred cu tarie că orice om are un talent și că se poate reinventa în permanență, depășindu-și limitele. 

 

Cum?

Găsind calea potrivită de manifestare și combinația unică de energie creatoare și pasiune.

 

Când?

  1. marți@incubator107 , 16 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0
  2. marți@incubator107 , 23 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0

 

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

 

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

Advertising yourCreativity- 24 septembrie, 1 octombrie

 

Ce?

Creativitatea este o calitate ce aparține tuturor, indiferent de frecvența cu care este folosită sintagma “eu nu sunt o persoană creativă”, pe care mulți și-o transformă în etichetă și o poartă, mai mult sau mai puțin conștient, la vedere.

Minciuna, de exemplu, este un rezultat al utilizării creativității, prin simplul fapt că presupune inventarea unei alternative a realității. Sau, câteodată, poate însemna chiar descoperiirea realității, dar acesta e subiectul unui alt atelier. Revenind la minciună. Pentru a se naște, aceasta va apela de fiecare dată la creativitate. Așa că putem spune că ne folosim de creativitate atât de des, încât nici nu ne mai dăm seama că o facem.

La fel ca în cazul oricărui instrument, există metode prin care să descoperim, să utilizăm și să dezvoltăm creativitatea în favoarea noastră. Și exact acesta este scopul atelierului Advertising yourCreativity.

Timp de 3 întâlniri a câte 2 ore, vom descoperi împreună declanșatorul creativității, printr-o serie de exerciții de dezvoltare personala frumos împletite cu aplicarea de tehnici și metode din advertising și marketing. În plus, vom identifica blocajele întâlnite în exprimarea creativității. Cu alte cuvinte, vom afla de ce ne e greu sa scoatem ideile din noi și să le punem în practică. Și partea și mai frumoasă este că ne vom propune să și depășim aceste bariere.

17 septembrie – De unde vine creativitatea?

După o scurtă incursiune în istoria participanților la atelier, vom afla de unde vine creativitatea și apoi vom identifica momentele în care avem nevoie de ea și de ce, printr-o serie de exerciții interactive. Atelierul va răspunde la întrebări precum “Sunt creativ?”, “Cum apelez mai ușor la creativitate?” sau “Cum știu dacă ideile mele sunt bune sau nu?”

24 septembrie – Creativitatea – Tehnici si metode: Brainstorming-ul

A doua întâlnire va dezvălui tehnici și metode de utilizare și dezvoltare a gândirii creative, cu focalizare pe brainstorming. Vom recrea atmosfera unei agenții de advertising, în care toți participanții la atelier vor avea un rol într-o echipă de creație. Atelierul va răspunde la întrebări precum “Oare să zic ideea mea?”, “Când e bine să-mi exprim ideile vs. când e util să nu o fac?” sau “De ce mi-e atât de greu să recunosc că mi-e greu?”

1 octombrie – Gândire creativă aplicată

În cadrul celei de-a treia întâlniri, vom pune în practică tot ceea ce identificăm ca fiind gândire creativă, printr-o serie de exerciții și role-play-uri din lumea advertising-ului. Astfel, vom descoperi în ce condiții alegem să ne utilizăm creativitatea și ce putem obține atunci când o facem. Atelierul va răspunde la întrebări precum “Cât de necesar este pentru mine să-mi exprim creativitatea?”, “Cât de greu sau ușor este sa imi pun ideile în practică?” sau “Cât de important e să-mi dezvolt gândirea creativă?”

 

Cu cine?

Sunt Adriana Beștea, creativă entuziastă, Style Consultant cu mulți ani de experiență în advertising, marketing și PR, ca și Copywriter,  PR Manager, Marketing Manager și Creative Director.

 

Îmi place să-mi petrec timpul în preajma oamenilor, să ofer și să primesc energie pozitivă, să împărtășesc și să acumulez cunoștințe, să mă descopăr și să mă bucur.

 

Cu ce?

Cu întrebări multe, cu deschidere, cu zâmbete și exact cu starea în care vă aflați în momentul respectiv

.

Când?

  1. miercuri@incubator107 , 17 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0
  2. miercuri@, 24 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0
  3. miercuri@, 1 octombrie 2014 de la 19:00 la 21:0

 

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html

 

 

.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

Iubirea de sine – 28 septembrie, 2 octombrie

Ce?

Iubirea de sine – un concept larg dar foarte important pentru fericirea ta, a noastră, a tuturor. Te-ai gândit până acum la asta? La cât te iubeşti pe tine? Şi aici nu mă refer la egoism, nu are nici o legătură. De câte ori zici nu? Cât timp îţi dedici zilnic? De câte ori ai lăsat de la tine până acum?

Astea sunt câteva dintre întrebările la care îţi vei răspunde pe parcursul acestor două întâlniri despre iubirea de sine. Dacă vei trage linie vei vedea că totul se reduce la asta. De ce? Pentru că dacă tu nu eşti fericit nici ceilalţi nu au cum să fie şi nici viaţa ta nu are cum să fie aşa cum o visezi. Ce e în interior este şi în exterior.

Pe parcursul celor două întâlniri vom lucra exerciţii practice îmbinând creativitatea, utilul, frumosul cu profunzimea, atenţia şi elemente de meditaţie. Te voi sprijini să te priveşti aşa cum poate nu ai făcut-o până acum, să te uiţi mai atent la sufletul tău şi la ceea ce el îţi spune. În acelaşi timp vei pleca cu teme pentru acasă şi cu linii trasate pentru schimbări benefice în viaţa ta. Bineînţeles, rămâne la latitudinea ta ce vei face cu ele mai departe.

Iţi propun să vii la ambele întâlniri pentru ca rezultatele să se simtă şi lucrul să fie cât se poate de complet. Este bine şi dacă participi doar la una, este un început, un pas pe care îl faci către tine şi te felicit pentru asta încă de acum. Este timpul să înveţi să ai grijă de tine!

Cu cine?

Anca Lavinia – consilier spiritual, psiholog şi bioterapeut. Am căutat dintotdeauna un adevăr, am dorit să înţeleg oamenii şi să îi pot ajuta. Asta este misiunea mea în această viaţă, să fiu o călăuză, un ghid pentru cei care rezonează cu mine, să le ofer din cunoaşterea, experienţa, adevărul meu, totul învelit în frumoasa energie a iubirii; pentru că iubirea este răspunsul final, adevărul final.

Am ajuns aici după îndelungi căutări, atât interioare cât şi exterioare, am învăţat pe propria piele şi acum sunt bucuroasă pentru reuşitele şi transformarea celor care simt că îi pot însoţi în călătoria lor. Am început să ţin cursul despre iubirea de sine anul acesta pe lângă alte întâlniri spirituale şi pentru vindecare. Acum doresc ca această temă să fie cât mai răspândită pentru toate sufletele ce sunt în momentul recunoaşterii lor, a minunăţiei care sunt de fapt.

Cu ce?

Îmbrăcaţi comod. Cine doreşte poate aduce ceva pe care să noteze.

Cel mai important este să vii motivat, relaxat, curios şi să te bucuri că îţi dedici această experienţă.

Când?

  1. duminică@incubator107 , 28 septembrie 2014 de la 18:00 la 21:0
  2. joi@incubator107 , 2 octombrie 2014 de la 18:30 la 21:30

 

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj  aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

Autocunoaştere prin joc şi teatru- 25 septembrie, 30 septembrie

 

Ce?

Îţi place să experimentezi situaţii noi şi inedite? Aştepţi ocazia de a te transpune în pielea unor personaje pentru a afla mai multe despre emoţiile tale? Vrei să te împrieteneşti cu emoţiile şi să te dezvolţi personal?

Dacă da, te aşteptăm la atelierul nostru! Îţi lansăm provocarea de a te descoperi şi transforma interior îmbinând jocul, introspecţia şi teatrul în cele două ateliere de stimulare a creativităţii şi inteligenţei emoţionale. Participând, vei afla cum cu ajutorul emoţiilor tale îţi poţi descoperi atuurile pe care le vei putea folosi pentru a avea relaţii autentice, succes profesional şi armonie interioară.

Atelierul 1:  Cunoaşte-ţi şi împrieteneşte-te cu emoţiile tale prin teatru, fotografie şi joc!

Atelierul 2: Participi dacă doreşti să recunoşti şi să rezonezi cu emoţiile celor din jur, pentru a avea succes la job şi în relaţiile personale!

 

Cu cine?

Livia Căciuloiu: psihoterapeut experienṭialist autonom, însoţitor şi catalizator în evoluţia interioară

http://liviacaciuloiuminea.wordpress.com/ 

 Dragoş Matei: autor de poveşti şi spectacole pentru educaţia emoţională a copiilor şi a părinţilor, regizor de spectacole educative (teatru pentru copii şi adulţi), magician în spectacolele de magie pentru dezvoltarea 

inteligenţei emoţionale a copiilor, autor de jocuri software educative pentru copii şi adulţi.

 

Când?

  1. joi@incubator107 , 25 septembrie 2014 de la 18:00 la 20:0
  2. marți@incubator107 , 30 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0

 

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.

 

Cookies