ȘTIRI

Atelier incubator 107: Ultimate Frisbee cu Bucharest Ultimate

Ultimate Frisbee cu Bucharest Ultimate

Ce?

 

Ultimate Frisbee e un sport competitiv, de echipă, însă fără contact. Se joacă pe un teren un pic mai îngust decât unul de fotbal, iar regulile sunt simple și ghidate de “spiritul jocului” (o combinaţie de sportivitate, fair play și bune intenţii, nu un duh din lampă). Ca desfășurare e o struţo-cămilă între fotbal american și baschet – cu sprinturi și demarcaje, dar fără îmbranceli și blocaje. Și, aparent, rimează.

 

Ultimate se joacă fără arbitru (inclusiv la cel mai înalt nivel) și orice contact fizic intenţionat e considerat fault. De asta de obicei băieţi și fete de vârste diferite pot juca împreună fără să se “strice” într-un fel jocul. Însă, dacă vrei competiţie, cu ceilalţi sau cu sine, ai suficiente şanse să îţi potolești setea, pentru că e uşor de învățat, însă greu să devii pro.

 

Cu ajutorul nostru vei învăţa suficient cât să poţi juca și tu: spiritul jocului, regulile de bază, tipuri diferite de aruncări utile sau doar distractive, precum și strategii de atac și apărare.

 

Noi jucăm Ultimate pentru că:

– suntem vrăjiți de obiectul care pluteşte în aer 4-5 secunde după ce ne-a zburat din mână

– ne facem plinul de mişcare săptămânală cu un joc-două

– ne place să jucăm un sport de echipă fără înjurături, învinuiri sau plata polițelor din faze anterioare

 

Te aşteptăm cu braţele deschise!

 

Vom juca afară, dacă vremea-i bună, sau într-o sală de sport.

 

 

Cu cine?

 

Cu Bucharest Ultimate: o adunătură pestriţă de fete și băieţi, atletici și mai puţin atletici, expați, bucureșteni și din alte oraşe faine din țară, competitivi și flower power, studenţi studioși, părinţi, cu vârste acoperind toate numerele de pantofi, care aleargă înnebuniți după discuri zburătoare.

 

Cu ce?

 

Vino cu tine, prietenii, părinţii și copiii tăi. Cu energie pozitivă. Fără căţel, că strică discurile. Cu apă și încălţări de alergat – discuri avem noi.

 

Când, unde?

Locația va fi anunțată în curând.

 

Sâmbată, 16 februarie 2013 de la 13:00 la 15:00

Duminică, 24 februarie 2013 de la 15:00 la 17:00

 

Cum?

 

Înscrierea la atelier se face online. Intră pe site-ul www.incubator107.com, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 60 lei pentru întreg atelierul sau 30 lei pentru fiecare întâlnire.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button