Atelier incubator 107: Special Olympics

de:
06 feb. 2013
0 Afișari
Atelier incubator 107: Special Olympics

Special Olympics – la cald după Jocurile Mondiale de Iarnă din Coreea de Sud

 

Ce?

 

Incubator107 își cheamă inspiratorii – acei oameni simpli și extraordinari care au avut curajul să-și transforme pasiunea într-un mod de viață.

 

Punem la cale o întâlnire eroică și invităm pe aceia care ne vor inspira, ne vor da aripi şi bobârnace. Hai să ascultăm povestea, să punem întrebarea şi să plecăm altfel.

 

 

România va fi reprezentată la Jocuri Mondiale de Iarnă Special Olympics în PyeongChang, Coreea de Sud 2013 ce se vor desfășura în perioada 29 Ianuarie – 5 Februarie 2013 de o delegație formată din 10 sportivi :

 

  • 4 la schi alpin

  • 2 la schi fond

  • 4 la snowshoeing (alergare pe rachete de zăpadă)

 

Date esențiale despre eveniment:

 

Participanți : 3.300 sportivi și antrenori reprezentând 112 țări

 

Locul: PyeongChang, Coreea de Sud

 

8 sporturi de tip Olimpic: schi alpin, schi fond, snowboard, snowshoeing (alergare pe zăpadă), patinaj viteză, patinaj artistic, hockei în sală și floor ball.

 

Videouri promo ale evenimentului :

 

http://resources.specialolympics.org/2013-resources.aspx

 

http://media.specialolympics.org/soi/video/wwg2013/2.5-min-promo.wmv

 

Pentru mai multe informații despre eveniment puteți vizita site-ul oficial al evenimentului: http://www.2013sopoc.org/hb/en

 

Cu cine?

 

Fundația Special Olympics din Romania (SOR) a fost înființată în noiembrie 2003 ca parte integrantă a mișcării sportive internaționale Special Olympics International (SOI).

 

Misiune: Misiunea Special Olympics este să organizeze pe durata întregului an antrenamente și competiții sportive cu o gamă largă de probe pentru copiii și adulții cu dizabilități intelectuale, pentru a le oferi acestora șansa de a se dezvolta fizic, de a-și dovedi curajul, de a se bucura de viață alături de familie, de prieteni, de alți sportivi Special Olympics și de comunitate. În viziunea noastră, integrarea socială a persoanelor cu dizabilități se bazează pe comunicare, iar sportul este una dintre cele mai potrivite modalități de comunicare la acest nivel.

 

Viziune: Special Olympics își propune, prin programele pe care le dezvoltă, integrarea socială prin sport a persoanelor cu nevoi speciale.

 

1. Special Olympics oferă persoanelor cu nevoi speciale șansa de a-și descoperi și dezvolta potențialul și calitățile sportive prin intermediul programelor de pregătire și a competițiilor sportive.

 

2. Sportivii Special Olympics au astfel ocazia de a deveni membri activi ai familiei și comunității din care fac parte.

 

3. Special Olympics constituie o experiență care insuflă energie, sănătate, încredere în sine și bucuria de a trăi.

 

 

Când, unde?

În mansarda incubator107, pe Str. Traian, nr. 107.

Miercuri , 20 februarie 2013 de la 19:00 la 21:00

 

Cum?

 

Înscrierea la atelier se face online. Intră pe site-ul www.incubator107.com, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru întreg atelierul.

 

 

Cookies