ȘTIRI

Atelier incubator 107: Cura de miscare

Cura de mișcare

 

Ce?

 

M-am gândit să țin „ora de sport”, care de fapt vor fi două ore, în scopul îmbunătățirii condiției fizice, rezistenței la efort, dar și pentru a învăța să respirăm.

 

Informațiile și exercițiile pe care le veți afla și practica în întâlnirile noastre vă vor fi folositoare dimineața când vreți să începeți o zi cu mișcare, ca pregătire înainte de orice efort fizic și, cel mai important, pentru bunăstarea voastră de zi cu zi.

 

Acest antrenament este recomandat tuturor celor care simt că au luat forma scaunului de la birou 🙂 până acelora dintre voi care deja practicați un anumit sport.

Cu cine?

 

Cu Andrei Gurgu. Am mai bine de 10 ani de atletism de performanță și sunt dependent de sporturi precum escaladă, alpinism. Sunt membru al clubului montan Ecoxtrem alături de care cunosc muntele aproape în fiecare weekend.

 

Prefer mersul pe jos și săritul peste garduri în locul RATB-ului.

 

Cu ce?

 

Echipament necesar: adidași de alergat, prosop sau izopren (pentru a sta pe jos), tricou de schimb, pantaloni de trening.

 

Mai adaugăm și voință alături de interes.

 

Este recomandată participarea celor care nu au probleme de sănătate care să îi împiedice în a depune efort fizic de nivel mediu.

 

 

Când, unde?

Visinilor 17, etajul 1

Miercuri@Vișinilor 17, 6 februarie 2013 de la 19:00 la 21:00

Miercuri@Vișinilor 17, 13 februarie 2013 de la 19:00 la 21:00

Vineri@Vișinilor 17, 22 februarie 2013 de la 19:00 la 21:00

Miercuri@Vișinilor 17, 27 februarie 2013 de la 19:00 la 21:00

 

Cum?

 

Înscrierea la atelier se face online. Intră pe site-ul www.incubator107.com, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 

Contribuția ta îți asigură doza de adrenalină. Sugerăm o contribuție de 30 lei pentru fiecare întâlnire. Pentru că luna aceasta funcționăm în deplasare în afara mansardei, 10 lei sunt cost fix pentru chiria sălii, iar 20 lei vor fi redirecționați ca încurajare și apreciere a meșterului și donație spre continuarea proiectului incubator107.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button