ȘTIRI

Atelier incubator 107: Cosițe de Cosânzeana

Cosiţe de Cosânzeană

 

Ce?

La atelierul Cosiţe de Cosânzeană se împletesc răbdarea cu voinţa şi rezultă-n veselie o minunăţie: cozi de peşte, cozi „străine”- franţuzeşti, olandeze, ruseşti, spicuri, împletituri stil coroniţă, fundiţă şi “cadouri” pentru ocazii speciale.

 

Împletiturile vor da întotdeauna un stil aparte: fie romantic, casual, elegante ori sofisticate şi pot fi adaptate la orice eveniment, cu aproape orice tip de vestimentaţie.

 

Haideţi să învăţăm împreună cum să le realizăm şi apoi cum să cucerim fără a mai „da din plete”.

 

Cum vom proceda? Vom începe cu tehnicile de bază şi vom deriva, în funcţie de trăsături şi lungimea părului, aşa încât în timpul petrecut împreună să obţinem cât mai multe modele.

 

 

Cu cine?

Cu Alexandra Andrei – studentă şi corporatistă ce găseşte de fiecare dată relaxare şi interes în arta împletiturilor. Pasiunea a început încă de la împletitul păpuşilor, apoi a surorii şi s-a ajuns la câteva colege zilnic, precum şi Cosânzenele frumoase din incubator107, în cadrul nocturnelor.

 

Aprecierile „modelelor” mă ajută să diversific, să-mi doresc să aduc mereu ceva nou şi primăvara de fiecare dată în părul lor.

 

Este suficient să încep şi restul părului se scurge ca nisipul fin printre degete, iar rezultatul poate fi numai bun pentru plajă şi multe alte destinaţii.

 

Cu ce?

Cu interes şi voie bună, câteva accesorii, părul despletit şi gata de aventură. Şi chiar dacă nu e foarte lung, tot îl împrietenim cu agrafe şi elastice şi construim o relaţie armonioasă.

 

Când?

luni@incubator107 , 10 iunie 2013 de la 19:00 la 21:00

vineri@incubator107 , 14 iunie 2013 de la 19:00 la 21:00

 

Cum?

Înscrierea la atelier se face la inscrieri@incubator107.com! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 60 lei pentru întreg atelierul sau 30 lei pentru fiecare întâlnire.

 

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button