Atelier incubator 107: Bootcamp- fii soldat pentru o zi!

de:
07 feb. 2013
0 Afișari
Atelier incubator 107: Bootcamp- fii soldat pentru o zi!

BootCamp – fii soldat pentru o zi!

 

Ce?

 

Asociația Sportivă BootCamp România, inițiatoarea antrenamentelor de tip militar la scară largă, susține în mod activ sănătatea fizică și psihică, promovând efectele benefice ale sportului în toate mediile sociale.

 

Noi propunem împătimiților de sport, dar mai ales celor captivi într-un stil de viață sedentar, un tip de antrenament eficient la nivelul tuturor grupelor musculare. Boot Camp-ul împinge limitele participanților, educând autocontrolul și forța psihică, necesare pentru de a depăși încercările fizice.

 

Antrenamentele de tip Boot Camp:

 

* se diferențiază de cele clasice din sălile de sport, realizate cel mai adesea individual, prin stimularea spiritului de echipă – participanții pot socializa și chiar stabili legături de prietenie, motivându-se reciproc.

 

* combină exerciții dinamice de streching, alergare, abdomene și genuflexiuni, cu ridicarea de greutăți sau diverse obiecte (saci de box, gantere, anvelope, funii etc.).

 

Multe dintre exercițiile care implică ridicarea de greutăți sau folosirea propriei mase corporale sunt similare celor din Cross Fit și conduc la scăderea în greutate, la îmbunătățirea activității cardiovasculare, precum și la creșterea forței fizice.

 

Pe lângă îmbunătățirea stării generale de sănătate, antrenamentele de tip Boot Camp lucrează și modelează psihicul concurenților. Dacă antrenamentul fizic este cel care contribuie la întărirea organismului, antrenamentul minții este cel care îi dă participantului la Boot Camp forța de a continua practicarea de activități sportive și după părăsirea taberei de antrenament.

 

Dacă vrei și tu să îți măsori forțele, vino în tabăra noastră de antrenament din comuna Domnești (județul Ilfov) și convinge-te de efectele benefice pe care sportul le poate avea asupra corpului și minții tale. Ieși din tipare și încearcă-ți forțele în condiții similare cu cele puse la dispoziție soldaților profesioniști.

 

În comuna Domnești (jud. Ilfov), intrarea Abnegației 2M se poate ajunge cu microbuzele 408 și 428 – coborârea se face în apropierea străzii Radului. Microbuzele se pot lua de la capătul tramvaiului 41 și fac aproximativ 20 de minute până la Domnești. În funcție de câți suntem, putem organiza împreună deplasarea cu mașinile personale.

Cu cine?

 

Cu Vlad Matasa:

 

Am absolvit Facultatea de Medicină Generală (Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”) și Facultatea de Psihologie (Universitatea București) și, practicând sportul de performanță încă din copilărie, m-am decis să îmbin toate aceste elemente. Am ajuns la concluzia că pot ajuta un om să devină mai sănătos și mai puternic dacă îmbin cunoștințele despre mișcare și fiziologie cu cele despre motivație și capacitatea de auto-depășire. Cei 9 ani de experiență în antrenarea oamenilor din diferite categorii de pregătire (fizică sau de alt fel) mi-au dovedit că această combinație funcționează.

 

Din 2012 am înființat – organizație ce promovează antrenamentul funcțional de tip militar. Am dorit să ajutăm oamenii care vor să aibă o rezistență și un echilibru interior îmbunătățite.”

 

În cadrul echipei Boot Camp România veți putea să îi cunoașteți și pe ceilalți antrenori – Felicia Pârvu, Cornel Rădulescu și Mihnea Bădiță, antrenori ce vor împinge limita efortului fizic spre culmi ce nu le-ați bănuit vreodată.

 

Cu ce?

 

Necesar: echipament sportiv adaptat la condițiile meteo, prosop, apă și multă voință.

 

Când, unde?

 

În tabăra de antrenament din comuna Domnești

 

Sâmbată, 9 februarie 2013 de la 12:00 la 15:00

Sâmbată, 23 februarie 2013 de la 12:00 la 15:00

 

Cum?

 

Înscrierea la atelier se face online. Intră pe site-ul www.incubator107.com, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 

Contribuția ta îți asigură doza de adrenalina. Sugerăm o contribuție de 30 lei pentru fiecare întâlnire. Pentru că luna aceasta funcționăm în deplasare în afara mansardei, 15 lei sunt cost fix pentru punerea la dispoziția noastră a bazei din Domnești și antrenamente, iar restul vor fi redirecționați ca donație și încurajare spre incubator107.

Cookies