Atelier incubator 107: Atitudine la altitudine: introducere în escaladă

de:
06 feb. 2013
1 Afișari
Atelier incubator 107: Atitudine la altitudine: introducere în escaladă

Atitudine la altitudine: introducere în escaladă

 

Ce?

 

Ne întâlnim la ora 15.00 la sala Alpin Carpatic Club la Semănătoarea(actual Petrache Poenaru) – am pregătit câteva lecții de escaladă la sala unde eu mă antrenez, care să stârnească apetitul pentru cățărat și să deschidă drumul către un nou hobby, o pasiune, un stil de viață cu atitudine la altitudine.

 

Pentru cei entuziasmați, voi povesti câte ceva despre alpinism, sporturile desprinse din acesta, beneficiile alpinismului, escaladă, moduri de antrenament, locații, echipament necesar. De asemenea, sunt bucuros să împărtășesc cu cei curioși experiențele trăite la înălțime și să răspund la toate întrebările voastre.

 

Cu cine?

 

Sunt Andrei Zamfir, pasionat de alpinism și îmi place să spun așa: „Dacă vrei să ajungi în vârful unui stejar, te CAȚERI, sau te așezi pe o ghindă și aștepți să crească”. Eu am ales să mă cațăr și de 5 ani de zile această alegere mi-a schimbat viața. În tot acest timp am acumulat o vastă experiență și pasiunea s-a transformat în performanțe. Sunt președintele Clubului de Escaladă al Asociației Pathos, campion național la escaladă pe gheață, categoria „dificultate”, am parcurs traseul de alpinism cu cel mai mare grad de dificultate din România (Fisura Albastră – gradul 6B), am escaladat Matterhorn (considerat a fi cel mai periculos vârf din Eurpoa, printre cele mai periculoase din lume, dar și printre cele mai frumoase). Sunt absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare și în prezent dețin o firmă de consultanță în IT.

 

Cu ce?

 

Cu echipament lejer și sportiv.

 

 

Când, unde?

În sala Alpin Carpatic Club la Semănătoarea (actual Petrache Poenaru)

Duminică, 10 februarie 2013 de la 15:00 la 17:00

 

Cum?

 

Înscrierea la atelier se face online. Intră pe site-ul www.incubator107.com, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Contribuția ta îți asigură doza de adrenalina. Sugerăm o contribuție de 40 lei pentru fiecare întâlnire, din care:

* 30 lei sunt costul fix pentru intrarea la sală și asigură echipamentul – coardă, ham, bascheți de cățărat etc.

* restul va fi redirecționat ca donație și încurajare spre continuarea proiectului incubator107.

 

Ca apreciere pentru incubator107, sugerăm o donație de 10 lei. Contribuția ta îți asigură doza de adrenalină.

Cookies